Snelmenu
Ik wil advies over...
Nieuwsbrief

Geef uw e-mailadres op en wij houden u met onze nieuwsbrief op de hoogte:

Naar formulier
Info Center
Onze Klanten
Bruna Sans online Pathé Voetbal International
Home Over ons Buckaroo Stichting Derdengelden

Buckaroo Stichting Derdengelden

Derdengelden zijn geldsommen van onze klanten (webwinkels) die door een aparte stichting uit hoofde van onze functie als Payment Service Provider worden beheerd. Voor het beheer van deze Derdengelden is een aparte stichting opgericht die toezicht houdt op het beheer van het geld. De bedoeling hiervan is tweeledig:
  • Buckaroo kan niet over de derdengelden beschikken, zo mag Buckaroo de derdengelden niet gebruiken voor andere doeleinden.
  • Bij een eventueel faillissement van Buckaroo vallen de derdengelden bestemd voor klanten van Buckaroo buiten het faillissement.
Voorbeelden
Op het moment dat u een online betaling heeft gedaan bij een, bij Buckaroo aangesloten, webshop komt het geld eerst op een bankrekening van de stichting Derdengelden Buckaroo binnen. Op uw bankafschriften staat bij de desbetreffende betaling vervolgens onderstaande informatie vermeld:

BUCKAROO ST.DERDENGELDEN
KN: 128379
061234567821234567 02-02-11 15:47
Bestelnummer 1828541
Buckaroo bv inzake (betreffende webshop)

Vanaf deze Stichting Derdengelden rekening wordt het geld gestort op de rekening van onze klant (de webshop eigenaar). Buckaroo voldoet op dit gebied aan de regels die opgelegd en gecontroleerd worden door De Nederlandsche Bank.