15 jaar Buckaroo, it's a wrap!

 

Onze jubileumvideocampagne zit erop. We hopen dat we jullie afgelopen maanden geïnspireerd hebben met ondernemersverhalen en tips van Buckaroo collega's met onderwerpen als subscriptions, marketplaces, credit management en data, alles is voorbijgekomen.

 

Bekijk hier alle video's nog eens terug

 

Is dit dan de laatste video? Nee. We vinden het belangrijk dat jullie klaar zijn voor de toekomst. Daarom zullen we jullie zeker blijven voorzien van content en advies om te kunnen groeien in deze evaluerende e-commercebranche. 

 

It's a wrap for now...

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Inspiratie om te groeien:

Buckaroo ziet het als taak om haar merchants te helpen groeien. Om mee grip te krijgen op het betaalproces, te leren van andere ondernemers of simpelweg inspiratie op te doen, hebben we diverse content beschikbaar.

 

  • Doe inspiratie op met onze inspirerende cases uit diverse branches.
  • Download één van onze gratis whitepapers. Handig wanneer je jouw betaalstrategie wilt aanscherpen, op zoek bent naar een nieuw businessplan of meer informatie wilt over het verbeteren van de customer journey.
  • Kom naar onze events of digitale seminars. Op de eventpagina kun je je aanmelden voor nieuwe events of webinars terugkijken.
  • Lees onze blogposts, waar je antwoord krijgt op de meest gestelde vragen en ontwikkelingen in de payment branche. Geschreven door Buckaroo of in samenwerking met (media)partners.
  • Last but not least, schrijf je in voor de nieuwsbrief (👇) en volg ons op LinkedIn en Twitter. Zo blijf je automatisch op de hoogte.