Ad Up, Packaly en Buckaroo starten samenwerking voor lokale winkelier

Utrecht 21 april 2020 -     De coronacrisis maakt het lokale winkeliers moeilijk. Winkelend publiek is genoodzaakt om hun aankopen online te doen, maar kunnen hun lokale kruidenier, bakkerij of speciaalzaak vaak niet online bereiken. Voor winkeliers zonder webwinkel is het noodzaak om zo snel mogelijk online vindbaar te zijn. De samenwerking van Ad Up, Packaly en Buckaroo biedt uitkomst voor deze lokale spelers door hen binnen no-time online te helpen met een versimpelde webshop.

Samenwerking in e-commerce

Ad Up, aanbieder van conversie verhogende software start in samenwerking met Packaly en Buckaroo het initiatief om lokale winkeliers te helpen. De initiatiefnemer sloot in korte tijd beide partners aan op het idee om in de huidige crisis een uitweg te bieden voor lokale ondernemers. In samenwerking met koeriersbedrijf Packaly en payment service provider Buckaroo zorgen zij voor een compleet online verkoopkanaal.

“De oplossing is bedoeld voor lokale winkeliers welke niet de middelen hebben om binnen korte tijd een complete webshop op te zetten. Met deze snelle oplossing kan een kleine winkelier binnen één dag hun klanten bedienen en producten online aanbieden”

— Maikel Snijders, oprichter Ad Up

Voor lokale winkeliers

“De oplossing is bedoeld voor lokale winkeliers die niet de middelen hebben om binnen korte tijd een complete webshop op te zetten. Met deze snelle oplossing kan een kleine winkelier binnen één dag hun klanten bedienen en producten online aanbieden”, aldus Maikel Snijders, oprichter van Ad Up. De oplossing is per direct beschikbaar in de steden Utrecht, Amsterdam en Eindhoven. Later deze maand worden ook Rotterdam en Den Haag hieraan toegevoegd.

Webwinkel light-pakket

De eerste twee maanden kunnen winkeliers gratis gebruikmaken van een webshop light-pakket: een landingspagina met 50 producten, aangeboden door Ad Up. De online betalingen worden verwerkt door het payment platform van Buckaroo, die 1.000 iDEAL-transacties per maand gratis aanbiedt. De bezorgingen worden binnen 60 minuten, of met een avondlevering, afgeleverd door Packaly tegen een gereduceerd tarief waarbij de eerste 10 bezorgingen gratis zijn.

 

De drie e-commercepartijen hebben het doel om lokale winkeliers een steuntje in de rug te bieden door hen snel online op weg te helpen tijdens de coronacrisis.

Aanmelden of meer informatie? Ga naar:  adup.io/bedrijven.html