Betalen met creditcard kan nu op eigen betaalpagina

Online betalen via creditcard is nog steeds een veelvuldig gekozen betaalmethode. Kies je voor een betaling met creditcard? Dan word je als koper doorgeleidt naar een tussenscherm om je kaartgegevens in te voeren. Is de betaling akkoord? Dan kom je weer op de originele betaalpagina. Met client-side encryption is dit tussenscherm voortaan niet meer nodig, alle kaartbetalingen kunnen direct afgerond worden op de betaalpagina of checkout van de webshop zelf. 

 

Update 15/12/2020

Het is nu ook mogelijk CSE te implementeren in je app! Met de ondersteunening voor Android / iOS kan een koper nu ook via een App veilig kaartgegevens invoeren en betalen.

 

 

Wat is de reden van het tussenscherm?

Waarom kan de betaling niet rechtstreeks in de check-out worden uitgevoerd? Het antwoord: creditcardgegevens moeten veilig versleuteld en PCI-compliant verwerkt worden. Begrijpelijk. Maar wel een conversiekiller, zo’n tussenscherm voor creditcardbetalingen. Daarom is er bij Buckaroo gewerkt aan een oplossing hiervoor: client-side encryption. Deze techniek maakt het mogelijk om creditcardbetalingen versleuteld uit te voeren binnen de eigen check-out. Dus zonder 'uitstapje' in het betaalproces. Een ontwikkeling die bijdraagt aan een seamless checkout experience.

 

"Soms best een conversiekiller, zo’n tussenscherm voor creditcardbetalingen. Daar heeft Buckaroo nu een oplossing voor: client-side encryption."

— Jelle Hoes, CTO Buckaroo

Creditcardbetalingen via client-side encryption (CSE)

Door een zogenaamde ‘client-side encryption’-techniek kan een creditcardbetaling worden afgerond op de betaalpagina van de website zelf.  Alle velden, zoals kaartnummer, vervaldatum, cvc en naam van de kaarthouder kan de klant gewoon invullen in de checkout. Een re-direct naar een tussenscherm – zoals in de meeste gevallen gebeurt - is dus niet meer nodig.

 

CSE codeert kaarthoudergegevens op het moment van betaling. De creditcardgegevens worden in een ‘beveiligd pakketje’ naar de payment service provider verstuurd. Daar wordt de betaalopdracht ‘uitgepakt’ en de betaling verwerkt. Of de ‘betaling geslaagd’ is of ‘betaling mislukt’ wordt in een beveiligde code weer teruggekoppeld en zichtbaar op de betaalpagina.

 

Voor welke kaarten is CSE beschikbaar?

De oplossing ondersteunt alle kaartbetalingen die anders zouden verlopen via een tussenscherm. Dit omvat Mastercard, Visa, AMEX, Maestro en Bancontact.

 

Waarom CSE? De voordelen:

  • Maakt het mogelijk op de betaling af te ronden op de eigen betaalpagina (one-step check out)
  • Voor een seamless checkout experience
  • Een veilige en PCI-compliant voor invoer van kaartgegevens
  • Betaalproces volledig te customizen in eigen look & feel

 

Voorbeeld van client-side encryption:

Checkout van VD.nl met de mogelijkheid om creditcardbetalingen rechtstreeks vanuit eigen checkout af te ronden.

Voorbeeld van client-side encryption. De webshop geeft de mogelijkheid om creditcardbetalingen rechtstreeks vanuit hun eigen checkout te laten af te ronden. Zonder re-direct naar een extern scherm.

 

Client-Side Encryption activeren

Bestaande Buckaroo merchants kunnen CSE direct aanvragen via onderstaand formulier.

 

Worden jouw betalingen verwerkt via een plug-in of via de Buckaroo Smart Checkout? Dan hoef je geen implementatie te doen of code te schrijven. Heb je een eigen checkout ontwikkeld? Dan kun je ook zeker gebruikmaken van CSE. Volg dan de technische instructies op onze developmentomgeving. Kom je er niet uit? Neem dan contact op via info@buckaroo.nl

 

CSE in alle plug-ins

CSE is ingebouwd in al onze plug-ins (Magento 1 & 2, WooCommerce en Shopware). Hierdoor kun je rechtstreeks van de seamless checkout experience gebruik maken.

 

 

Ben je al klant bij Buckaroo? Vraag dan CSE aan via info@buckaroo.nl
Nog geen klant bij Buckaroo? Vraag CSE aan via onderstaande knop.