Buckaroo bestaat 15 jaar en dat vieren we graag met jou 🥳

 

Buckaroo bestaat 15 jaar. Iets waar wij enorm trots op zijn, maar ook iets wat we heel graag met jou willen vieren. In de aankomende 15 weken laten wij diverse experts aan het woord die jou gaan helpen om jouw business verder te laten groeien. We enable growth.

 

Wat kun je verwachten? In de komende weken komen experts aan het woord op gebied van payments, ze vertellen over de opkomst van marketplaces, de impact van subscription modellen en het veranderend betaalgedrag van de consumenten. We helpen je graag met vraagstukken die wellicht al hebt als het gaat om betalen, maar ook vraagstukken die wellicht nog gaan komen.

 

Benieuwd naar alle tips en verhalen? Ga naar buckaroo.nl/15jaar

 

 

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Lees ook:

De 10 betaaltrends voor 2020 - Hoe betalen sneller, gemakkelijker en veiliger kan

2020 brengt slimme technologie om betalen sneller, gemakkelijker en veiliger te maken. Welke ontwikkelingen zijn nú al toepasbaar op jouw checkout?

Lees meer

Whitepaper: Optimaliseer de customer journey

Hoe je voorkomt dat klanten tijdens het betaalproces afhaken lees je deze gratis whitepaper. Aangeboden door Buckaroo in samenwerking met MT.nl

Lees meer

Buckaroo start met split-payments voor online marktplaatsen

Buckaroo heeft een betaaloplossing ontwikkeld speciaal gericht op online marktplaatsen. “We zien een toenemende behoefte in split-payments.”  

Lees meer