Buckaroo introduceert Shopware 6 betaaloplossing

Buckaroo staat vanaf heden met een betaaloplossing voor Shopware 6 in de Shopware Store. De payment plugin is gratis beschikbaar, net als de eerdere Shopware 5 plugin. Beschikbare betaalmethoden zijn onder andere PayPal, Bancontact, Sofort en natuurlijk iDEAL. Ook is er een directe koppeling met Apple Pay en AfterPay mogelijk. "We zien toekomst in het platform Shopware voor onze merchants."

Intuïtief beheer en internationale groei met Shopware 6

Shopware is een e-commercesoftwareproduct met een oorsprong in Duitsland, maar met versie 6 is ligt de focus internationaal. Shopware 6 biedt meer mogelijkheden om buiten de landsgrenzen te verkopen.

 

Rens Gerritsen, product owner plugins bij Buckaroo: “In Shopware 6 is het eenvoudig om een webwinkel in te richten, met name het vullen van productpagina’s gaat gemakkelijker. Met behulp van een unieke grafische interface kun je een origineel ontwerp ontwikkelen, zelfs zonder kennis van programmeertalen. Een uitgebreid admin-panel maakt het beheer van de voorkant van de website meer intuïtief. Ook zijn veel processen gemakkelijker en sneller toegankelijk dankzij snelle zoekmechanisme. We zien toekomst in het platform Shopware voor onze merchants.”

 

"De nieuwe Shopware 6 plugin van Buckaroo is kwalitatief hoogwaardig en heeft een mooie integratie in de checkout."

— Maarten de Smit, CCO DutchDrops

Meer conversie met de Buckaroo plugin

Wat maakt de betaalplugin van Buckaroo voor Shopware 6 gebruikers aantrekkelijk? Rens: "We hebben in de nieuwe plugin, maar ook in de bestaande Shopware 5 plugin, zoveel mogelijk conversieverhogende features toegevoegd. Hierbij kun je denken aan client-side encryption techniek; waardoor de betaler creditcardbetalingen direct vanuit de checkout kan afronden, zonder pop-up of tussenscherm. Een extra stap weghalen in het betaalproces levert direct resultaat, waar het kan proberen we dit zeker te doen. Ook biedt Buckaroo de wallet-betaalmethode Apple Pay aan in de Shopware betaalplugin; een feature dat goed matched met de internationale mogelijkheden en ambities van de e-commercesoftware."

 

Maarten de Smit, CCO DutchDrops: "De nieuwe Shopware 6 plugin van Buckaroo is kwalitatief hoogwaardig en heeft een mooie integratie in de checkout. Met Buckaroo werken wij al jarenlang prettig samen. Onze ervaring met Buckaroo is dat er veel kennis in huis is. Ze denken met je mee en kijken vooruit. Een fijne partner om mee samen te werken."

 

Hoe activeer je betalingen in Shopware 6?

  1. Ga naar de Shopware Store, zoek op “Buckaroo Payment Plugin” of klik op deze link:
  2. Download de plugin
  3. Bekijk voor alle technische informatie onze development- of support-pagina

Voor hulp of vragen, neem contact op met het Buckaroo Technisch Support Team: 030 – 7115050 of mail support@buckaroo.nl

 

Meer informatie?

Lees ook:

Rens vertelt over plugins 🔌

"Heb je een webshop bij een partij zoals Magento, WooCommerce, Shopware, PrestaShop of Lightspeed? Dan is mijn tip is simpel: koppel je webshopsoftware aan één van onze gratis betaalplugins."

Lees meer

Buckaroo met nieuwe betaal-App in Lightspeed eCom Store

Buckaroo heeft in samenwerking met Lightspeed een nieuwe koppeling ontwikkeld die als basis dient voor toekomstige upgrades.

Lees meer