Buckaroo sluit partnership met MageOne voor Magento 1

 

Vanaf 30 juni 2020 stopt Adobe met de support voor Magento 1, dit houdt in dat er geen security updates meer worden gedaan voor dit e-commerceplatform. Om Buckaroo merchants genoeg tijd te geven om te migreren naar Magento 2 of een ander platform heeft Buckaroo een samenwerking gesloten met MageOne. Hierdoor kunnen merchants in de overbruggingsperiode toch nog van security updates worden voorzien. 

 

Partnership MageOne

Om veilig de betalingen te blijven verwerken vanuit Magento 1 gaat Buckaroo een samenwerking aan met MageOne, deze partij biedt veiligheidsupdates voor Magento 1. Draait jouw webshop nog op Magento 1? Dan adviseren wij gebruik te maken van de diensten die MageOne aanbiedt. Buckaroo zal zorgen dat de Payment Plugin technisch aansluit op de updates van MageOne. 

 

Migratie naar Magento 2

In 2015 werd de nieuwe versie van Magento aangekondigd: Magento 2. De update van Magento 1 naar Magento 2 blijkt echter voor veel webshops niet zomaar even snel gedaan, bovendien brengt het proces ook aardig wat kosten met zich mee. Vandaar dat veel e-commerceondernemingen de overstap zo lang mogelijk uitstellen. De support van Buckaroo voor Magento 1 is een handreiking naar al onze merchants die nog op Magento 1 zitten, hiermee willen we hen wat langer de tijd te geven in deze overbruggingsperiode.

 

Replatforming

Stap je over naar Magento 2, Shopware, WooCommerce of Lightspeed? Kijk dan eens naar één van onze andere (gratis) payment plugins op onze integratiepagina. We helpen je graag.

Lees ook:

Uitbreiding van betaalmethoden in Magento 1 plugin

De betaalplug-in van Buckaroo voor gebruikers van de webshopsoftware Magento 1 is geupdate.

Lees meer

Buckaroo met nieuwe betaal-App in Lightspeed eCom Store

Buckaroo heeft in samenwerking met Lightspeed een nieuwe koppeling ontwikkeld die als basis dient voor toekomstige upgrades.

Lees meer

Hoe activeer je betalingen in Magento 2.0?

Hoe activeer je betalingen in je Magento 2.0 webshop? Doorloop deze stappen. Stap 1, download onze gratis plug-in.

Lees meer