Buckaroo Sponsor PreMagento Live 2019

Elk jaar komt de community van Magento bij elkaar op Magento Live Europe. Vorig jaar was dat in Barcelona. Dit jaar is dat dichterbij huis, namelijk Amsterdam. Dat vraagt natuurlijk om een goed georganiseerde pre-party op een toplocatie: De Loft in de Amsterdam Toren. MediaCT en JMango360 organiseren het event samen met een aantal sponsoren, waaronder Buckaroo.

Op deze avond krijgen Magento webshops en Magento specialisten de kans om elkaar te ontmoeten voorafgaand aan het officiële event dat de volgende dag in de RAI plaatsvindt.

 

PreMagento Live is een unieke kans om de eerste contacten te leggen. Je kunt elkaar van te voren spreken, waar je soms in de drukte van Magento Live niet aan toe komt. Het is al meer dan eens gebleken dat op de PreMagento zich de meeste netwerkmomenten vormen.

— Erik Serré, partnermanager Buckaroo

Magento en Buckaroo

Buckaroo is als betaalprovider vanaf dag één betrokken bij de Magento Community. We ondersteunen zowel Magento 1 als Magento 2 webshops. Vóór de community, dóór de community is het motto. Eind 2015 introduceerde Magento een nieuwe versie: Magento 2. Buckaroo ontwikkelde daarvoor een award-winnende payment plugin.

 

Over het event

Datum : maandag 21 oktober 2019
Tijd : 18 - 22
Adres : A’DAM TOWER Overhoeksplein 1, 1031 KS Amsterdam

Tickets

De ticketverkoop start op 31 augustus, houd de PreMagento website in de gaten voor meer informatie.

 

P.S. Buckaroo heeft als sponsor van PreMagento Live een leuke give-away tijdens het event georganiseerd, daarover later meer.. 📸

 

Gerelateerde artikelen

Meet Magento Award

Buckaroo ging naar huis met een award voor beste Magento 2-extensie. 'De payment plug-in ondersteunt de belangrijkste betaalmethodes en biedt een responsive checkout.'

Lees meer

Hoe activeer je betalingen in Magento 2.0?

Hoe activeer je betalingen in je Magento 2.0 webshop? Doorloop deze stappen. Stap 1, download onze gratis plug-in.

Lees meer

Uitbreiding van betaalmethoden in Magento 1 plugin

De betaalplug-in van Buckaroo voor gebruikers van de webshopsoftware Magento 1 is geupdate.

Lees meer