CEO Paul Scholten nieuwjaarsboodschap

Namens heel team Buckaroo wensen we iedereen een voorspoedig 2021! We nemen je in deze blogpost in een vogelvlucht mee door onze plannen voor het komende jaar waarin we samen zullen groeien.

 

 

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

(bekijk de video, klik op de afbeelding hierboven)

 

 

Wat staat er op onze roadmap voor 2021?

 

Uiteraard blijven we doorwerken aan de verbetering en uitbreiding van onze checkout integraties, inclusief de bijhorende betaalmethoden en het onderhoud van de e-commerceplugins. De core-business van een PSP is natuurlijk betalingen verwerken, maar daaromheen zien wij bij Buckaroo veel behoefte aan value added services rondom betalen.


Zo is de subscription-branche nog steeds hard aan het groeien. Daarom hebben we besloten om onze bestaande subscription oplossing nog verder door te ontwikkelen onder de vleugels van een dedicated team om onze (toekomstige) klanten nog beter te kunnen bedienen.


Ook zien we dat zowel consumenten als bedrijven steeds vaker via een marktplaats kopen. In het checkout-proces ontstaan dan mixed baskets waarbij de betaling moet worden verdeeld over verschillende aanbieders. Buckaroo heeft daarom het afgelopen jaar gewerkt aan een marketplace betaaloplossing voor split-payments. Hierop hopen we in 2021 mooie platforms te mogen ontzorgen.

 

Op de valreep van 2020 mochten we na maanden voorbereiding dan eindelijk in december alle klanten en medewerkers van betaalprovider Sisow verwelkomen. Met de overname van Sisow wil Buckaroo op grotere schaal het MKB bedienen met innovatieve betaaloplossingen.


En er is nóg een nieuwtje, Buckaroo opent vanaf 2021 een kantoor in België! Maar daarover later meer...


We zijn trots dat we jullie payments partner mogen zijn en hopen op een mooie en uitdagende toekomst samen. We willen onze klanten en partners helpen groeien met de betaaloplossingen en kennis die we in huis hebben. Ter gelegenheid van ons jubileum delen we daarom 15 weken lang betaaltips en ondernemersverhalen op de pagina buckaroo.nl/15jaar.

 


Vriendelijke groet,


Paul Scholten
CEO Buckaroo

 

 

Lees ook:

Buckaroo bestaat 15 jaar en dat vieren we graag met jou 🥳

In de aankomende 15 weken laten wij diverse experts aan het woord die jou gaan helpen om jouw business verder te laten groeien. We enable growth.

Lees meer

Buckaroo start met split-payments voor online marktplaatsen

Buckaroo heeft een betaaloplossing ontwikkeld speciaal gericht op online marktplaatsen. “We zien een toenemende behoefte in split-payments.”  

Lees meer

Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over

Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over. Dat zijn beiden deze maand overeengekomen.

Lees meer