Coronavirus update

De snel ontwikkelende COVID-19-uitbraak is een ongekende situatie voor alle bedrijven. In overeenstemming met de richtlijnen van de regering en het RIVM neemt Buckaroo alle nodige stappen om de veiligheid van werknemers te waarborgen.

 

Hoewel de veiligheid van onze medewerkers onze eerste prioriteit is, is het ook van cruciaal belang dat we onze service blijven leveren. We willen graag informeren over de maatregelen die wij nemen om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen.

 

  • Sinds begin maart zijn wij gestopt met alle niet-noodzakelijke reizen en externe afspraken.
  • Wij voeren een strikt quarantainebeleid bij griepachtige symptomen.
  • Alle werknemers van Buckaroo werken vanuit huis.
  • We hebben hen toegang op afstand gegeven en de tools die ze nodig hebben om ervoor te zorgen dat hun werkzaamheden niet wordt beïnvloed.
  • Onze klantenservice teams zijn georganiseerd om de continuïteit van onze ondersteunende diensten te waarborgen.
  • Zoals gewoonlijk zijn onze Customer Service en Support afdelingen voor u geopend tussen 08.30 en 17.00 uur CET, van maandag tot en met vrijdag voor technische en administratieve vragen. U kunt ons ook bereiken via e-mail op support@buckaroo.nl en/of info@buckaroo.nl
  • We volgen de situatie dagelijks en passen onze maatregelen voor veiligheid en operationele continuïteit voortdurend aan om ervoor te zorgen dat we u zo goed mogelijk van dienst blijven.

 

In deze moeilijke tijden kunt u er zeker van zijn dat al onze teams gericht zijn op het ondersteunen van u en uw bedrijf. Mocht u vragen hebben over deze maatregelen of een ander onderwerp, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Bedankt voor uw vertrouwen,

Team Buckaroo

 

> Lees de antwoorden op de meeste gestelde vragen van onze merchants met betrekking tot betalingen en Corona.