Directie Buckaroo versterkt voor Europese groei

Utrecht, 29 oktober 2019 - Maurits Dekker en Jelle Hoes zijn per 17 september 2019 benoemd tot leden van de Statutaire Directie van Buckaroo BV na goedkeuring door De Nederlandsche Bank. De Directie van Buckaroo zal bestaan uit Paul Scholten (CEO), André Reumerman (CFO), Maurits Dekker (CCO) en Jelle Hoes (CTO). De versterking van de Directie heeft als doel de groei van Buckaroo te ondersteunen.

 

Maurits Dekker is in 2007 als trainee gestart bij Buckaroo en altijd verbonden gebleven aan de payment branche. Bij Buckaroo bekleedde hij diverse commerciële rollen, waarvan de laatste 3 jaar in de functie van Chief Commercial Officer.

 

Jelle Hoes is 6 jaar geleden bij Buckaroo gestart als Program Manager, maar werd al snel verantwoordelijk voor alle technische ontwikkelingen als Chief Technical Officer. Beiden hebben met hun knowhow een goed beeld waar de PSP naar toe zou moeten groeien.

 

Europese betaalstrateeg

Dekker en Hoes zien de vraag verschuiven van ‘alleen een internetkassa’ naar de behoefte aan value added service in payments. Waaronder volledige end-to-end betaaloplossingen zoals Subscription Services en Credit Management. De positie van Buckaroo als betaalstrateeg is passend bij de complexe betaaluitdagingen die nu bij veel bedrijven spelen.

 

Buckaroo wil deze sterke positie uitbouwen in Europa middels acquisitie en partnerships, waarvan de onlangs gesloten partnerships met POM België en Ravelin Technology UK goede voorbeelden zijn.

 

Gerelateerde artikelen

Paul Scholten benoemd als nieuwe CEO van Buckaroo

Utrecht - Vandaag kondigt Buckaroo aan dat Paul Scholten start als CEO.

Lees meer

Antwerpse FinTech POM gaat samenwerking aan met Buckaroo

Het Antwerpse fintech-bedrijf POM sluit een samenwerkingsakkoord met Buckaroo. Met dit partnership willen beide partijen de betaalervaring voor facturen, aanmaningen, boetes en andere documenten naar een hoger niveau tillen.

Lees meer

Buckaroo en Ravelin slaan handen ineen tegen online fraude

Buckaroo en Ravelin hebben een partnership gesloten om online bedrijven van geavanceerde fraudedetectie en -preventie software te voorzien. Klanten van Buckaroo kunnen binnenkort gebruik maken van de uitgebreide technologie en services van Ravelin.

Lees meer