"Een partnership spreek je niet af. Dat ontstaat…"

Buckaroo bestaat 15 jaar. In het kader van ons jubileum laten we betaalexperts, e-commercespecialisten en ondernemers aan het woord. Samen blikken we terug, bespreken we de huidige stand van zaken en kijken we vooruit naar de komende jaren.

 

Deze week aan het woord: betaalexpert Erik

 

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

(bekijk de video, klik op de afbeelding hierboven)

Erik Serré stond aan de wieg van het partnership model van Buckaroo. We vroegen Erik om zijn visie op partnerships binnen de e-commerce. Wat komt er kijken bij een samenwerking en wat is daarin het meest belangrijk? 

"Een webshop heeft veel verschillende leveranciers. Op gebied van ICT, fulfillment, shipping, marketing,... en Buckaroo maakt als betaalpartner ook onderdeel uit van deze keten. Daarom is het juist van belang dat de samenwerking binnen die keten goed georganiseerd is."

— Erik Serré, partnermanager Buckaroo

Bekijk ook:

Buckaroo bestaat 15 jaar en dat vieren we graag met jou 🥳

In de aankomende 15 weken laten wij diverse experts aan het woord die jou gaan helpen om jouw business verder te laten groeien. We enable growth.

Lees meer

Tom vertelt over credit management

Hoe maak je een goede betaalherinnering? Mét een persoonlijke touch? In deze video deelt Tom, relatiemanager bij Buckaroo, tips en voorbeelden.

Lees meer

E-commerce en ticketing in het betaald voetbal

Het kopen van een ticket is niet alleen een transactie, maar de start van de voetbalbeleving van de supporter. Om deze reden bundelen Buckaroo en Tymes4 hun krachten voor het optimale ticketbestelproces.

Lees meer