Gratis QR-transacties via Payconiq en Buckaroo

 

Maakt jouw webshop al gebruik van Payconiq? Of ben je nieuwsgierig wat Payconiq voor jouw checkout kan betekenen? Dan kun je de Europese mobiele betaalmethode nu tot het einde van het jaar 2020 gratis uitproberen! Betaalt jouw klant met Payconiq? Dan worden hiervoor geen transactiekosten in rekening gebracht. Een cadeautje ūüéĀ van Payconiq.

 

Betalen wordt steeds sneller en gemakkelijker. De ontwikkelingen van het betalingsverkeer volgen elkaar in een razend tempo op: van cash, naar pinnen, naar contactloos betalen. En nu is er nog een extra optie: QR-code betalen met je mobiel. Als consument download je éénmalig de app van Payconiq op je smartphone. Daarna kun je overal mobiel betalen. Ongeacht bij welke bank je zit. Geen portemonnee meer nodig en geheel contactloos. Iedereen kan mobiel betalen met Payconiq.

 

Gratis transacties

Payconiq wil (web)winkeliers in deze lastige tijd een hart onder de riem steken door hen de voordelen van mobiel betalen met QR-code via Payconiq kosteloos te laten ervaren. Daarom krijgen webshops die aangesloten zijn bij Buckaroo tot het einde van het jaar gratis Payconiq-transacties. Oftewel, je krijgt gedurende alle maanden tot 31 december 2020 lang 100% korting op transacties die via Payconiq gaan.*

 

Hoe werkt Payconiq via je webshop?

Je kunt Payconiq als betaalmethode toevoegen aan je bestaande checkout. Wanneer de betaler voor Payconiq kiest verschijnt er een QR-code op het scherm. Deze QR-code kan worden gescand met de mobiele telefoon. Het bedrag en de ontvanger verschijnt op het mobiele scherm en de betaler hoeft alleen nog op akkoord te klikken. Inloggen is niet nodig. De koppeling met internetbankieren is immers al eerder geautoriseerd. (Uiteraard bij een eerste betaling met Payconiq zul je dit nog wel even moeten doen.)

 

Voordelen partnership Payconiq en Buckaroo

Al eerder werkten Buckaroo en Payconiq samen. Recent is deze samenwerking ge√Įntensiveerd tot een partnership waarbij Buckaroo direct reseller van Payconiq is geworden. Hierdoor hebben webshops en ondernemingen die aangesloten zijn bij Buckaroo de mogelijkheid om direct, zonder implementatie, gebruik te maken van Payconiq. Je betaalt voor Payconiq geen abonnementskosten en de transactiekosten zijn laag. En nu tijdelijk helemaal gratis wanneer je aangesloten bent bij Buckaroo.

 

We nodigen je graag uit om Payconiq uit te proberen. Meer informatie of antwoord op de meest gestelde vragen? Bekijk de Payconiq webpagina

 

Met vriendelijke groet,
Buckaroo en Payconiq

 

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken