Hoe activeer je betalingen in Magento 2.0?

 

Hoe activeert je betalingen in je Magento 2.0 webshop? Eigenlijk bestaat dit uit 3 stappen, de volgorde maakt hierbij niet zoveel uit. Het gaat erom dat je een plug-in hebt, een payment service provider (PSP) kiest en nadenkt over welke betaalmethoden je wilt aanbieden in je webshop.

Welke stappen doorloop je bij het activeren van een checkout in Magento 2.0?

Stap 1. Kies de betaalmethoden
Bedenk welke betaalmethode(n) je wil aanbieden in jouw Magento webshop. Twijfel je hier nog over? Kies dan ruim. Hou er rekening mee dat sommige aanvragen, bijvoorbeeld voor creditcardbetalingen, best even kunnen duren (soms 2 tot 3 weken). Aan te raden is om bij twijfel wél alvast de aanvraag te doen. Dan kun je later altijd nog kiezen of je creditcardbetalingen wel of niet wil accepteren. Betaalmethoden zijn via de software van een PSP altijd flexibel te pauzeren, aan of uit te zetten.

 

Stap 2. Kies een PSP
Kies een Payment Service Provider met Magento ondersteuning en sluit een contract af. Je ontvangt dan de juiste codes (ook wel key’s genoemd) voor de verschillende betaalmethode die je later kunt invullen in de plug-in.

 

Stap 3. Download een plug-in
Download de Magento 2.0 plug-in via GitHub. Zegt dit je niks? Stuur dan deze links dan naar je webbouwer, als het goed is weet hij of zij hier raad mee. Buckaroo biedt de Magento 2.0 plug-in gratis aan en geeft (technische) hulp bij het installeren of het configureren van de checkout.


Over de Magento betaalextensie van Buckaroo:
Voor alle Magento-gebruikers bieden wij een gratis Magento 2.0 payment extensie om betalingen te kunnen ontvangen en verwerken. De Buckaroo Magento-betaalplugin ondersteunt Magento Open-source en Magento Commerce.


Wil je betalingen ontvangen via iDEAL, Bancontact of PayPal via je Magento 2.0 webshop? Of kiezen uit één van de andere 40 betaalmethoden, dat kan!

 

 

Gerelateerde artikelen:

Meet Magento Award

Buckaroo ging naar huis met een award voor beste Magento 2-extensie. 'De payment plug-in ondersteunt de belangrijkste betaalmethodes en biedt een responsive checkout.'

Lees meer

Buckaroo sluit partnership met MageOne voor Magento 1

Vanaf juni 2020 stopt Adobe met de support voor Magento 1. Om nog steeds veilig betalingen te kunnen ontvangen heeft Buckaroo een partnership gesloten met MageOne.

Lees meer

Buckaroo met nieuwe betaal-App in Lightspeed eCom Store

Buckaroo heeft in samenwerking met Lightspeed een nieuwe koppeling ontwikkeld die als basis dient voor toekomstige upgrades.

Lees meer