Kom naar de Credit Expo 2022 – Hét jaarlijkse evenement voor de credit management sector

Deze editie van de Credit Expo in Den Bosch op 8 november draait volledig om het thema high performance. Hoe richt je je financiële processen zo in dat je de optimale resultaten behaalt? Kom langs en laat je inspireren door het verhaal van toonaangevende exposanten. Buckaroo is aanwezig als specialist op het gebied van slimme betaaloplossingen, waaronder credit management solutions.

 

Toegang tot de Credit Expo is gratis voor leden uit de doelgroep.

Alles over credit management

De Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste kennis- en netwerkevenement voor de credit management community. Ruim 40 toonaangevende credit management bedrijven presenteren op deze vakbeurs innovatieve producten en diensten op het gebied van credit risk, billing, dispuut en collection management. Zo krijg je als bezoeker een compleet overzicht van de nieuwste ontwikkelingen en de laatste producten en diensten in de credit management markt.

Financieel gezonde organisatie

De presentaties van exposanten bieden je inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en je inkomende cashflow te versnellen. Samen met incassobureau GGN houdt Buckaroo een presentatie over maatschappelijk verantwoord incasseren: van debiteurenbeheer tot aan een gerechtelijk incasso. Hoe kan je betaalsucces vergroten en problematische schulden voorkomen? Door een incassotraject op maat te bieden, aan de hand van data van GGN in combinatie met het flexibele betaalsysteem van Buckaroo. Wim van Limpt (GGN) en Flip Roose (Buckaroo) geven je praktische voorbeelden.

 

Verder is Buckaroo aanwezig om je alles te vertellen over credit management solutions. Door het tijdig innen van openstaande facturen houd je grip op jouw debiteuren. Zo bespaar je administratie en verhoog je het inningspercentage. Onmisbaar voor een financieel gezonde organisatie.

Onze payment specialisten vertellen je er graag meer over. Zien we je 8 november op de Credit Expo in Den Bosch? Je vindt Buckaroo/GGN op standnummer 16 + 17.

Toegang tot de Credit Expo is gratis voor bezoekers die een bepaalde functie vervullen binnen de credit management sector. Bekijk hier de bezoekersdoelgroep. In het geval je niet tot deze doelgroep behoort, kun je de Credit Expo ook bezoeken met een toegangsticket. Als lid van de Vereniging voor Credit Management (VVCM) krijg je korting op de aankoop van een ticket.

Lees ook:

GGN en Buckaroo introduceren een full service creditmanagementoplossing

Incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie GGN en Buckaroo bundelen hun krachten. Samen willen we organisaties en bedrijven helpen met maatschappelijk verantwoord incasseren. 

Lees meer

Waarom je vandaag nog met credit management moet starten

Creditmanagament richt zich op het in goed banen leiden van facturatie en kredieten en omvat het gehele betaalproces. Je managet dus eigenlijk alles wat met de betalingen te maken heeft, tot in de puntjes.

Lees meer

Wat is credit management?

Financiële termen als credit management, debiteurenbeheer en crediteuren kunnen soms verwarrend zijn. Deze hebben met elkaar te maken, maar hoe zit het precies?

Lees meer