Kom naar het Subscription Economy webinar op 10 juni

Op donderdag 10 juni om 14:00 organiseert Buckaroo een webinar samen met partner Enrise. Gehost door Sander Schimmelpennick. Hier kom je alles te weten over groeien in The Subscription Economy.


The Subscription Economy: Grow to infinity and beyond!

Dit webinar is voor iedereen die geïnteresseerd is in het starten van een abonnementsmodel. Of dit al doet en te maken heeft met groei-uitdagingen. Wil jij weten hoe je jouw subscription experience kunt optimaliseren? Waar je rekening mee moet houden in je IT-landschap? En hoe jij het meeste uit jouw businessmodel haalt? Meld je dan aan voor het webinar.

 

 

Deelname aan het webinar is gratis en vrijblijvend

Gerelateerde content:

Anouk vertelt over Subscriptions

"We zien steeds meer bedrijven met een ander verdienmodel. Geen eenmalige productverkoop, maar een abonnementsmodel. De subscription economy is in volle gang!"

Lees meer

Whitepaper: The Subscription Economy

Is dit verdienmodel voor iedereen weggelegd? Zeker. Subscriptions zijn niet alleen voorbehouden aan start-ups. Ook scale-ups en zelfs grote corporates slaan deze nieuwe weg in.

Lees meer

Videoland vertelt over subscriptions en deelt betaaltips

Buckaroo vroeg Videoland naar tips voor een succesvol businessmodel. Wilco Dona, head of consumer product bij RTL licht de achterliggende keuzes voor de verschillende abonnementsmodellen toe.

Lees meer