Kom naar het webinar Groeien met een gezonde cashflow

Op 20 april om 14.00 uur organiseert Buckaroo het webinar ‘Groeien met een gezonde cashflow’ in samenwerking met YouLend en Agicap. Een echte aanrader voor alle e-commercebedrijven met een groeiambitie.

Groeien met een gezonde cashflow

Dit webinar is voor alle (startende) ondernemers die bekend zijn uitdagingen van een groeiende onderneming. Het webinar gaat in op drie deelthema’s: cashflow, lending en payments. Hoe krijg je inzicht in jouw cashflow? Hoe krijg je toegang tot kapitaal om te groeien? En welke betaalstrategie implementeer je voor jouw doelgroep? Na afloop van deze webinar kun je direct aan de slag met handige tools en kennis voor jouw business. Maar dat niet alleen... In samenwerking met Thuisbezorgd for business bieden we alle deelnemers een voucher om te besteden aan een lekkere lunch voor tijdens het webinar!

 

Kan jij ook niet wachten? Schrijf je snel in via de aanmeldpagina 👇

Deelname aan het webinar is gratis en geheel vrijblijvend.

Gerelateerde content:

6 e-commerceevents die je niet wilt missen

Houd je agenda vrij, meld je aan en koop tickets... Want deze aankomende events wil je als onlineondernemer zeker niet missen!

Lees meer

Buckaroo en MaxCredible bundelen krachten voor MKB-bedrijven

Utrecht/Amsterdam, 7 maart 2022 - Buckaroo en MaxCredible slaan de handen ineen met als doel om meer cash beschikbaar te maken bij MKB-bedrijven.

Lees meer

Buckaroo helpt het MKB groeien met payment based lenen

Buckaroo biedt kleine en middelgrote bedrijven vanaf heden een flexibele manier van kort lenen. “We willen hiermee de toegang tot financiering voor MKB’ers verbeteren."

Lees meer