Meet Magento Award

Gispen, Expresso Fashion, Magento Exploded Parts, MageReport en Buckaroo zijn de winnaars van een Meet Magento Award. Deze werden 13 en 14 mei 2016 uitgereikt.  De uitreiking van de awards was de feestelijke afsluiting van het tweedaagse evenement Meet Magento Nederland, dat in de Jaarbeurs werd gehouden.

 

Twee dagen lang ging het voor meer dan 700 mensen non-stop over Magento. De eerste dag was vooral gericht op webwinkeliers en ecommerce-managers die erover denken om over te stappen op Magento en die meer willen weten over het ecommerce-platform. Bezoekers konden kennis opdoen tijdens de vele keynotes, rondtafelsessies en verhalen. Dag twee was met name interessant voor hen die al een tijd werken met Magento. Er werd veelvuldig gesproken over ontwikkeling en ecommerce, en het hoogtepunt van die dag was natuurlijk de uitreiking van de Meet Magento Awards.

 

Winnaars van Meet Magento Awards
Er waren vijf awards te vergeven en de winnaars werden bepaald door het publiek dat tot 8 mei jongstleden haar stem kon uitbrengen. Buckaroo ging naar huis met een award in de categorie Magento 2. De Buckaroo-betaalkoppeling werd ontwikkeld door TIG en is compleet vernieuwd voor Magento 2. Het ondersteunt de belangrijkste betaalmethodes en biedt een responsive checkout.

 

“Er is ruim 12 jaar aan payment-ervaring in de plugin verwerkt. Door actief te luisteren naar onze partners en samen te werken met onze klanten en ontwikkelpartner TIG. Dit wordt gewaardeerd door de ecommercemarkt en daagt ons uit om de komende jaren onderscheidend te blijven ontwikkelen.”

— Erik Serré, partner manager Buckaroo

 

Dit bericht is eerder gepubliceerd op Ecommercenews

 

Foto: Loes Scheffer, product manager en Erik Serré, partner manager nemen de Meet Magento Award in ontvangst.