Meld je aan voor het retailwebinar op 17 juni

Op 17 juni organiseert Buckaroo een webinar voor alle online retailers: conversie verhogen met augmented reality en een goede betaalstrategie. Voor iedereen uit de retailbranche bieden we een mooi programma met twee ervaren sprekers.

 

Conversie verhogen met augmented reality en een goede betaalstrategie!

Michiel Beekman en Marijn de Kok steken van wal met een korte introductie over onze e-commerceoplossingen in retailbranche. Daniël Klomps van e-commerce agency Bluebird Day neemt je daarna mee in de mogelijkheden van Augmented Reality. Je leert hoe AR kan bijdragen aan een optimale customer journey en welke toepassingen AR kan bieden voor jouw webshop. Karlheinz Toni van Tinka neemt het stokje in de tweede helft over. Hij biedt je inzicht in de verschillende betaalstrategieën die je helpen om conversie in je webshop te vergroten. We sluiten af met een Q&A en de belangrijkste take-aways van het webinar.

 

Vraag jij je af hoe je jouw klant een optimale customer journey geeft met augmented reality en een goede betaalstrategie? Meld je aan voor het webinar!

Deelname aan het webinar is gratis en vrijblijvend.

Gerelateerde content:

In 8 stappen naar een optimale customer journey

Voorkom verlaten winkelwagens, optimaliseer de customer journey in 8 stappen. Met tips van neuromarketeers en e-commercespecialisten.

Lees meer

Joeri's tip: haal meer uit betaaldata

Bij Buckaroo gebruiken we data om jouw betaalstrategie te optimaliseren, zelf kun je dit ook doen! Nieuwsgierig hoe? Bekijk de video.

Lees meer

Whitepaper: De ideale betaalstrategie

Om klanten voor je te winnen en te behouden. Download gratis onze whitepaper met tips voor de ideale betaalstrategie.

Lees meer