Meld je aan voor het webinar op 16 maart

Op dinsdag 16 maart organiseert Buckaroo een webinar: groeien met je eigen platform. Dit webinar is voor iedereen met interesse om zelf een platform te starten of op zoek is naar inspiratie en tips om door te groeien. Graag nodigen wij jou hiervoor uit.
Buckaroo doet dit samen met adviesbureau Wunderman Thompson Commerce en online supermarkt Butlon. De specialisten vertellen ieder vanuit hun eigen expertise en ervaring, hoe jouw organisatie optimaal kan groeien als platform.
Tijdens het webinar krijg je inzicht in de wereld van platformen en antwoord op vragen zoals:
Hoe laat ik veilig andere aanbieders toe? Hoe verloopt het split-payment betaalproces? Wat zijn de kansen en valkuilen? En w
at zijn de succesfactoren van een platform?
Ben jij erbij? 👉

Lees ook:

Lars vertelt over marketplaces

Wist je dat één op de drie aankopen via een marktplaats gaat? Sluit jij aan op een marktplaats of start je wellicht zelf een marketplace? Dan krijg je te maken met split-payments. Lars vertelt je er meer over.

Lees meer

Buckaroo start met split-payments voor online marktplaatsen

Buckaroo heeft een betaaloplossing ontwikkeld speciaal gericht op online marktplaatsen. “We zien een toenemende behoefte in split-payments.”  

Lees meer

Een online marktplaats starten?

Online marktplaatsen schieten momenteel als paddenstoelen uit de grond. Hoe komt dat? En wanneer is het interessant om ook een online marktplaats te starten? Lees het interview met Lars Smit (Buckaroo) en Nikki Eijpen (Wunderman).

Lees meer

Dit is de ideale betaalstrategie voor een online marktplaats

Het aantal online marktplaatsen neemt snel toe. De betaalinfrastructuur voor zo’n online marktplaats is complexer dan bij een ‘gewone’ webshop. Waar moet je op letten?

Lees meer