Paul Scholten benoemd als nieuwe CEO van Buckaroo

Paul Scholten is meer dan 30 jaar actief in de internationale financiële sector bij ABN AMRO en KBL in functies als managing director en chief operational executive. Met een achtergrond in commercial en private banking, IT en operations heeft Paul bewezen vaardigheden om complexe projecten en groei te realiseren, meest recentelijk in Luxemburg, Nederland en Frankrijk en daarvoor in Azië.

Buckaroo wordt sinds 2018 ondersteund door het Franse Private Equity-fonds BlackFin Capital Partners. Onder leiding van Paul Scholten zal Buckaroo zijn sterke positie als strategisch betaalpartner verder uitbreiden in de corporate en e-commercemarkt.

Paul Scholten: “Ik heb Buckaroo de afgelopen jaren leren kennen als een ambitieuze en professionele organisatie die opereert op het snijvlak van technologie en commercie. Met oog op PSD2 zullen we als FinTech samenwerken met partners en merchants naar de eindklant toe, om met value added services waardevol en wendbaar te zijn in de veranderende betaalmarkt.”

Arnaud de Cartier d’Yves, Blackfin: “De versterking van het management staat in lijn met de grootse ambities die we hebben voor Buckaroo. Paul kan op een sterk team rekenen om de strategie te kunnen uitrollen: over het laatste jaar, heeft Buckaroo geweldig werk geleverd op de productkant en veel nieuwe merchants mogen verwelkomen. Hiermee bewijst Buckaroo een innovatieve en betrouwbare go-to partner te zijn op gebied van betaaloplossingen.”