Rens vertelt over plugins 🔌

Heb je een webshop bij een partij zoals Magento, WooCommerce, Shopware, PrestaShop of Lightspeed? Dan is de tip van Rens simpel: koppel je webshopsoftware aan één van Buckaroo's gratis betaalplugins. Ze zijn kant-en-klaar en onderhoudsvrij. En natuurlijk voorzien van de nieuwste betaaltechnologie. En heb je een maatwerkwebshop? Dan kun je gebruikmaken van onze API.

 

Deze week aan het woord: Rens

 

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

(Bekijk de video klik op bovenstaande afbeelding)

 

Wil je meer weten over de voordelen van onze betaalplugins kijk dan op onze integratiepagina hier kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van jouw specifieke payment plugin. Hiermee blijf je op de hoogte van alle nieuwe features en betaalmethoden. Voor developers hebben we een aparte dev page en supportteam klaarzitten. Of kijk op onze supportpage onder plugin releases.

 

Lees ook:

Hoe activeer je betalingen in Magento 2.0?

Hoe activeer je betalingen in je Magento 2.0 webshop? Doorloop deze stappen. Stap 1, download onze gratis plug-in.

Lees meer

Buckaroo sluit partnership met MageOne voor Magento 1

Vanaf juni 2020 stopt Adobe met de support voor Magento 1. Om nog steeds veilig betalingen te kunnen ontvangen heeft Buckaroo een partnership gesloten met MageOne.

Lees meer

Buckaroo met nieuwe betaal-App in Lightspeed eCom Store

Buckaroo heeft in samenwerking met Lightspeed een nieuwe koppeling ontwikkeld die als basis dient voor toekomstige upgrades.

Lees meer