Tom vertelt over credit management

Buckaroo bestaat 15 jaar. In het kader van ons jubileum laten we betaalexperts, e-commercespecialisten en ondernemers aan het woord. Samen blikken we terug, bespreken we de huidige stand van zaken en kijken we vooruit naar de komende jaren.

 

Deze week aan het woord: betaalexpert Tom

 

.

Zorgen dat je facturen betaald worden. Het voelt soms als onbegonnen werk. Hoe fijn zou het zijn als je dit uit handen kon geven én de communicatie toch persoonlijk blijft? Tom is relatiemanager bij Buckaroo en adviseert geregeld hoe je klantvriendelijk en efficiënt om kunt gaan met onbetaalde facturen. Nieuwsgierig? Bekijk de tips en voorbeelden in de video.

"Maak het betaalproces voor de debiteur en jezelf gemakkelijk. En geef een persoonlijke touch aan je betaalverzoeken. Zo kan een geautomatiseerd creditmanagementproces een positieve bijdrage leveren aan je klantrelatie. Daar ben ik van overtuigd."

— Tom Verheij, relatiemanager bij Buckaroo

Lees ook:

Buckaroo bestaat 15 jaar en dat vieren we graag met jou 🥳

In de aankomende 15 weken laten wij diverse experts aan het woord die jou gaan helpen om jouw business verder te laten groeien. We enable growth.

Lees meer

Anouk vertelt over Subscriptions

"We zien steeds meer bedrijven met een ander verdienmodel. Geen eenmalige productverkoop, maar een abonnementsmodel. De subscription economy is in volle gang!"

Lees meer

Jeroen vertelt ons iets over creditcards 💳

Jeroen heeft van zijn collega's de geuzennaam 'King of Cards' gekregen. Bij Buckaroo is hij het aanspreekpunt voor verschillende betaalmerken, waaronder creditcards. Een actueel onderwerp nu SCA in 2021 verplicht is.

Lees meer