Webinar: Leiderschapsdilemma's in turbulente tijden

"In tijden van nood kijken we naar onze leiders voor antwoorden, maar in een crisis zoals deze zijn die antwoorden er meestal niet. Als leider heb je dan twee opties. De eerste optie is: doen alsof. De tweede optie is: wees duidelijk over wat je weet, maar ook over wat je niet weet, en ga de crisis stap voor stap te lijf." - Egmont Tilleman in zijn blogpost over leiderschap.

 

Tijdens dit webinar op donderdag 16 juli om 10.00 uur vertelt Egmont Tilleman, management consultant bij adviesbureau Berenschot waarom de laatste strategie nu noodzakelijk is. Met inleiding van Paul Scholten, CEO Buckaroo en een praktische Q&A begeleidt door Maurits Dekker, CCO Buckaroo.

Webinar Buckaroo

Waarom organiseert Buckaroo dit webinar?

 

Over Egmont Tilleman

Egmont Tilleman is managing consultant bij organisatieadviesbureau Berenschot, afgestudeerd psycholoog en een jarenlange carrière als expert op het gebied van leiderschapsontwikkeling én organisatieontwikkeling. Met specialisme in crisismanagement en teamorganisatie.

 

Inhoud webinar

In dit webinar adviseert Egmont aan de hand van drie dilemma's hoe je jouw team kunt aansturen in crisistijd. Dit doet Egmont op basis van recente voorbeelden uit de dagelijkse praktijk en de theorieën van Keith Grint, Amerikaanse professor op het gebied van adaptief leiderschap.

 

Waarom organiseert Buckaroo dit webinar?

Net als jij, ziet ook het management van Buckaroo de dagelijkse manier van werken drastisch veranderen. Uiteraard gaan wij je niet vertellen hoe je leiding moet geven, maar door het delen van praktische voorbeelden hopen wij voor inzicht te zorgen die bruikbaar zijn in jouw dagelijkse rol als CEO, manager of leider van een team.

 

Wanneer

Het webinar vindt plaats via Microsoft Teams op donderdag 16 juli om 10.00 uur.

 

Deelnemen aan dit webinar? Meld je aan via onderstaand formulier:

 

 

Inschrijfformulier:

 

Je ontvangt voor aanvang van het webinar een e-mail waarmee je in de Microsoft Teams-omgeving kunt inloggen.