Webwinkel Vakdagen hét ecommerceevent van de Benelux

29 & 30 juni, Jaarbeurs Utrecht

De Webwinkel Vakdagen zijn al 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de e-commercebranche. De beurs in Utrecht trekt jaarlijks zo’n 13.000 bezoekers. Het doel is om verschillende professionals uit het vakgebied bij elkaar te brengen. 2 dagen lang kan je nieuwe inzichten en inspiratie opdoen en je netwerk vergroten. Er staan namelijk 250 e-commerceleveranciers en meer dan 200 sprekers klaar om jou te adviseren.

Van webdevelopment tot user experience

De beurs trekt jaarlijks grote namen, zoals Amazon, Marktplaats en bol.com. Daarbij komen alle e-commercetopics aan bod: van websoftware tot digital marketing en fulfilment tot packaging. Buckaroo is dit jaar weer terug op de Webwinkel Vakdagen. Bij stand 332 zullen de Buckaroo payment specialisten je adviseren over slimme checkouts en de juiste betaalstrategie in jouw situatie.

 

Challenge voor wielrenfans

Deze editie van de WWVD staat de Buckaroo-stand in het teken van het sponsorship van BEAT Cycling. De wielerclub bouwt aan de sportploeg van de toekomst. Together we beat the ordinary! Dat doen we graag met zo veel mogelijk wielerfans. Op onze stand staat een originele BEAT Cycling fiets waar jij een snelheidsrecord kan zetten op een virtuele route. Deelnemers maken kans op toffe BEAT-prijzen. Waaronder een wielrentenue of een BEAT-membership. Doe jij mee aan een wielrenchallenge?

 

Je vindt Buckaroo op standnummer 322.

 

Plattegrond WebWinkel Vakdagen 2022

Zien we je op de Webwinkel Vakdagen, 29 & 30 juni, Jaarbeurs in Utrecht?
Toegang is gratis na registratie.

Lees ook:

Buckaroo nieuwe sponsor van wielerclub BEAT Cycling

Buckaroo stapt in als sponsor van het Vlaams-Nederlandse BEAT Cycling. Binnen de sponsorovereenkomst gaat Buckaroo wielerclub BEAT Cycling ondersteunen in haar sportieve ambities én actief bijstaan in de ontwikkeling van haar businessmodel.

Lees meer

Jeroen vertelt ons iets over creditcards 💳

Jeroen heeft van zijn collega's de geuzennaam 'King of Cards' gekregen. Bij Buckaroo is hij het aanspreekpunt voor verschillende betaalmerken, waaronder creditcards. Een actueel onderwerp nu SCA in 2021 verplicht is.

Lees meer

Smartphonehoesjes geeft ons een sneak preview..

15 jaar Buckaroo vieren we met tips en ondernemersverhalen. Deze week aan het woord: Smartphonehoesjes.nl 🎥 Bekijk de video.

Lees meer