Tinka - gespreid betalen op krediet

Geeft shoppers meer betaalmogelijkheden

Wat is Tinka?

Jaarlijks worden er meer dan 90 miljoen transacties met Tinka betaald. Tinka ontwikkelt diverse betaalmethodes voor (web)shops, onder andere voor Wehkamp en BCC. Buckaroo biedt de variant aan waarbij de consument een aankoop gespreid betaalt met krediet. De consument gaat dan een betalingsverplichting aan met Tinka, waarbij de hoogte van het bedrag en de duur van de afbetaalperiode voor een groot deel zelf bepaald kunnen worden. Van Betalen in 14 dagen, betaal in 3 tot 12 maanden, 12
maanden+ tot consumentenkrediet. De webshop die Tinka aanbiedt hoeft niet te wachten tot de consument heeft betaald, maar ontvangt het bedrag eerder en gegarandeerd.

Hoe werkt gespreid betalen met Tinka?

De consument betaalt een aankoop in een aantal termijnen met krediet. De webshop krijgt gegarandeerd betaald én ziet daarbij ook direct in de Buckaroo Plaza of de betaling succesvol is verlopen. De webshop kan direct leveren, zonder risico op wanbetaling.

Voorbeeld
Een consument ziet een koelkast op jouw webshop en wil deze met Tinka betalen. Bij de check-out selecteren zij dan de betaaloptie “Gespreid betalen met Tinka”. Nieuwe klanten worden eerst geverifieerd, maar als de klant al een overeenkomst met Tinka heeft kunnen zij direct tot aankoop overgaan. Ook kunnen Tinka-klanten met dezelfde overeenkomst bij andere aangesloten webshops terecht.

Betalen in 3 delen na 14 dagen of op consumentenkrediet

Voordelen van Tinka:

  • Klanten kunnen grotendeels zelf het betaaltempo kiezen en kosteloos eerder aflossen
  • De webshop is gegarandeerd van betaling en kan direct leveren
  • Geen aanbetaling vooraf nodig
  • Dankzij een groot klantenbestand de mogelijkheid om nieuwe klanten aan te trekken
  • Bekend van webwinkels zoals Wehkamp en BCC
  • Het krediet wordt op een verantwoorde manier verstrekt
Tinka BNPL product voor Nederlandse consumenten

Voor welke webshops is gespreid betalen met Tinka vooral interessant?

Tinka is met name interessant voor webshops die veel producten verkopen met een hogere aankoopprijs. Als consumenten voor een grote aankoop komen te staan, kunnen zij ervoor kiezen om deze niet in één keer te betalen, maar verspreid over een periode die zij grotendeels zelf bepalen.


Webshops die reeds gebruikmaken van Tinka zijn Wehkamp (zie afbeelding) en BCC.

Gespreid betalen met Tinka koppelen aan je checkout?

Vul je gegevens in en ons team neemt contact met op om je wensen te bespreken. Liever direct aan de slag? Maak dan een gratis proefaccount aan via de aanmelden >> button rechtsboven in het hoofdmenu.

 

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Download de Tinka factsheet

Wil jij alle informatie over Tinka in een overzichtelijk document? Zodat je het later nog eens terug kan lezen, of kan delen met een collega? Download dan nu de Tinka factsheet.

Bekijk ook deze populaire betaalmethoden: