CreditClick - gespreid betalen op krediet

Geef je klanten uitstel van betaling

Wat is CreditClick?

CreditClick biedt met betalen op krediet de oplossing voor webshopbezoekers die een product niet kopen, omdat zij niet voldoende budget tot beschikking hebben. Of omdat zij liever een dure aanschaf niet in een keer willen betalen. Het bedrag kan (gespreid) af betaald worden op eigen tempo.

Hoe werkt gespreid betalen met CreditClick?

Gespreid betalen met CreditClick werkt eenvoudig. Nadat de klant het product gekozen heeft kiest deze in de checkout voor gespreid betalen via CreditClick.

 

Indien het de eerste keer is dat de klant CreditClick gebruikt dient er een korte registratie afgerond te worden,waarbij de betaler zijn contact- en financiële gegevens invult. Je weet direct of je krediet is goedgekeurd en kunt zo zonder onnodig wachten meteen je aankoop doen. De consument betaalt alleen rente over het geleende geld en alleen zolang de lening loopt.

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Voordelen van CreditClick in je webshop:

  • Bereik een volledig nieuwe doelgroep
  • Webshops betalen alleen een transactievergoeding, geen commissie
  • Gegarandeerde betaling, geen chargeback, volledig verzekerd van betaling
  • Uitbetalingen zijn direct zichtbaar in de Buckaroo Plaza
Registratieproces CreditClick voor consument bij eerste gebruik
Registratieproces CreditClick voor consument bij eerste gebruik

Voor welke webshops is gespreid betalen via CreditClick interessant?

CreditClick is met name interessant voor webshops die duurdere producten verkopen. Als consumenten voor een grote aankoop komen te staan, kunnen zij ervoor kiezen om deze niet in één keer te betalen, maar deze gespreid te voldoen. 

Gespreid betalen van CreditClick koppelen aan je checkout?

Vul je gegevens in en onze experts nemen contact met op om je wensen te bespreken. Liever direct aan de slag? Maak dan een gratis proefaccount aan via de aanmelden >> button rechtsboven in het hoofdmenu.

 

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Download de CreditClick factsheet

Wil jij alle informatie over CreditClick in een overzichtelijk document? Zodat je het later nog eens terug kan lezen, of kan delen met een collega? Download dan nu de CreditClick factsheet.