Identificatie-app PiM

Krijg zekerheid over de identiteit van je klanten en verhoog het gebruikersgemak

Identificeren met PiM via Buckaroo

Bij sommige betalingen is een verificatie vereist. Bijvoorbeeld een leeftijdsverificatie bij het kopen van alcoholhoudende drank. Of een persoonsverificatie bij het aangaan van een abonnement. Daarom koppelt Buckaroo met identificatiemiddel PiM voor een veilige, maar ook snelle en gemakkelijke manier van identificeren in het betaalproces.

PiM is de slimste identificatie app voor iedere organisatie

Voorkom datalekken door rondslingerende of zwakke wachtwoorden, beschik altijd over 100% juiste klantgegevens én biedt de optimale klantervaring. Dat is identificatie met de PiM app. Voor elke sector en elke toepassing.

PiM slimme identificatie app voor iedere organisatie

Voor wie is PiM?

PiM is ideaal voor alle bedrijven die een gebruiksvriendelijke én veilige manier van identificeren willen bieden aan hun klanten en gebruikers.

 

De identificatiemethode kent talloze toepassingen in de zowel de online als de fysieke wereld. Denk aan inloggen op een website, het invullen van de juiste gegevens voor een bestelling, het initiëren van een betaling of het identificeren van een klant op een fysieke locatie.

Wat lost het op?

Frustraties door vergeten wachtwoorden en onjuiste klantgegevens. Voor de klant biedt het meer gemak en zekerheid. Zij hoeven nooit meer een wachtwoord gebruiken én hebben de controle over de persoonlijke data die ze delen.

 

Voor bedrijven biedt het de zekerheid dat zij zeker weten wie hun klanten zijn, hun klanten beschermen tegen fraude én het gebruikersgemak (en dus conversie) verhogen.

PiM voordelen beveiligde gegevens

Voordelen van PiM

Online inloggen of formulieren invullen, offline aanmelden of inchecken. Het kan sneller, klantvriendelijker en veiliger. PiM helpt om al jouw klanten moeiteloos te identificeren.

  • Moeiteloze identificatie met één app
  • Beschik altijd over de juiste klantgegevens
  • Talloze toepassingen brengen de online en offline wereld bij elkaar
  • Optimale klantbeleving verhoogt conversies voor de organisatie
  • Veilig, gecertificeerd en AVG-proof

“Iedereen herkent het gedoe van vergeten inloggegevens bij je favoriete webshop of online dienst. Daarbij is men geneigd vaker dan één keer hetzelfde password te gebruiken en daarnaast zijn er steeds meer losse authenticatie-apps. PiM biedt voor beide een centrale oplossing. Met PiM is identiteitsfraude zo goed als uitgesloten, omdat het met state of the art telefoonbeveiliging werkt enonvervalsbare QR-codes. Daarbij biedt het de consument veel gemak en meer mogelijkheden dan een passwordmanager of social login”.

— Kim Stolk, Product Owner bij PiM

Optimale ervaring voor klanten

Jouw klanten hebben nooit meer een wachtwoord nodig als ze zich identificeren met PiM. Dat is niet alleen veilig, het is klantvriendelijk én verhoogt conversies. Verbeter de ervaring van jouw klanten nog meer door verschillende toepassingen van PiM te combineren, zowel online als in de offline wereld.

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Veiligheid voorop

Bescherm consumenten en je bedrijf tegen fraude en gegevensmisbruik door af te stappen van wachtwoorden, invulformulieren en pasjes. De persoonsgegevens in PiM zijn optimaal beveiligd met biometrische app inlog en verschillende versleuteltechnieken. De processen voldoen aan de ISO 27001 standaard en regels rondom de AVG-wetgeving. Ook wordt de PiM app regelmatig door de ethical hackers van KPN getest op veiligheid.

Beveiligde app PiM door verschillende bronnen gevalideerd

Een digitale kluis voor persoonsgegevens

De opgeslagen persoonsgegevens in de PiM app worden met verschillende bronnen gevalideerd. Zo weet je zeker dat de gegevens van jouw klant 100% juist zijn. Zo voorkom je fraude en incidentele fouten in het ontvangen van gegevens.

Simpele integratie

PiM is op meerdere manieren eenvoudig te integreren op een manier die bij jouw organisatie past. Een OpenID integratie of plug-in is de snelste start voor websites en apps. Op zoek naar een meer volledige integratie? Ga dan voor een directe koppeling: zo wordt klantdata direct en realtime afgeleverd in jouw systemen en databases.

Simpele integratie van Pim

Download de PiM factsheet

Wil jij alle informatie over PiM in een overzichtelijk document? Zodat je het later nog eens terug kan lezen, of kan delen met een collega? Download dan nu de PiM factsheet.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Gerelateerde artikelen

Buckaroo koppelt met identificatieapp PiM

Eén app voor identificeren, ondertekenen, afrekenen en meer. Buckaroo koppelt nu met PiM, de identificatieapp van KPN.

Lees meer

Buckaroo richt pijlen op online betaalmarkt België

Payment Service Provider Buckaroo opent vandaag haar kantoor in Brussel.

Lees meer

Rens vertelt over plugins 🔌

"Heb je een webshop bij een partij zoals Magento, WooCommerce, Shopware, PrestaShop of Lightspeed? Dan is mijn tip is simpel: koppel je webshopsoftware aan één van onze gratis betaalplugins."

Lees meer