SEPAY by Buckaroo

Overal gemakkelijk betalen, ook in jouw winkel

Voordeligste leverancier van pinautomaten binnen Nederland

SEPAY levert de voordeligste pinautomaten van hoogwaardige kwaliteit binnen Nederland. Met het samengaan van SEPAY en Buckaroo biedt Buckaroo een complete online, POS en omninchannel betaaloplossing aan.

 

Ben je een webwinkel, maar heb je ook een fysieke winkel? Dan kun je nu een betaalautomaat kopen, huren of leasen via Buckaroo. Heb je een fysieke winkel en overweeg je ook een webshop te openen? Bij Buckaroo zijn ook je online betalingen veilig. Zo houd je al jouw betaalstromen overzichtelijk onder één dak.

Zes redenen...

...waarom de SEPAY Smart & Smart Plus de juiste keuze is voor elke ondernemer:

   

  • Bereikbaarheid: Beide apparaten schakelen gemakkelijk tussen een 4G-netwerk en wifi, waardoor je overal betalingen kunt verwerken zonder onderbrekingen.
  • Veelzijdigheid in betaalmethoden: De SEPAY Smart accepteert alle populaire betaalmethoden. Denk hierbij aan betalen via smartphone, smartwatch, bankpas of QR-code.
  • Milieubewust: Klanten kunnen een digitale bon ontvangen via een QR-code in plaats van een papieren versie.
  • Toekomstbestendig: Op deze nieuwe generatie Android-betaalautomaten kunnen binnenkort handige apps worden geïnstalleerd die kunnen helpen met de groei van je bedrijf.
  • Realtime inzicht: Via de persoonlijke omgeving "Mijn SEPAY" heb je altijd en overal realtime inzicht in je transacties.
  • Uitstekende ondersteuning: Met het standaard service & onderhoudscontract, dat in je maandabonnement is opgenomen, kun je rekenen op volledige ondersteuning bij eventuele storingen, vragen of bestellingen.
De Sepay Smart Plus beschikt over een aantal extra opties waaronder een ingebouwde bonnenprinter en een grote accu.
De Sepay Smart Plus beschikt over een aantal extra opties waaronder een ingebouwde bonnenprinter en een grote accu.

Kies wat het beste bij je past

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Grootste onafhankelijke aanbieder

Al jarenlang is SEPAY by Buckaroo één van de grootste onafhankelijke aanbieders van betaalterminals en elektronische betaaldiensten. SEPAY heeft de beste betaalautomaten tegen de scherpste tarieven. Inmiddels verzorgen we in Nederland voor meer dan 25000 klanten het betalingsverkeer.

"Het is onze missie om het betalingsverkeer van onze klanten te optimaliseren door het ontwikkelen en leveren van veilige, efficiënte en voordelige elektronische betaaldiensten in een totaaloplossing."

 

— Paul Scholten, CEO

Omnichannel betalen

Een bijkomend voordeel van een omnichannel betaaloplossing is dat je volledige controle en inzicht hebt in je betaalproces. Je verkrijgt inzichten en kennis in het betaalgedrag (offline en online) van jouw klant. Door deze inzichten in te zetten in het betaalproces, kan je jouw conversie verhogen. Zo haal je meer uit je betalingen.

SEPAY pinautomaat huren of leasen

Whitepaper: De ideale betaalstrategie

Meer inzicht in het betaalgedrag van je doelgroep? Lees er meer over in onze whitepaper.

Whitepaper De ideale betaalstrategie

Een klantvriendelijk betaalproces

In de whitepaper "De ideale betaalstrategie" vind je een overzicht van alle populaire betaalmethoden en tips voor een klantvriendelijk betaalproces.