SEPAY by Buckaroo

Overal gemakkelijk betalen, ook in jouw winkel

Voordeligste leverancier van pinautomaten binnen Nederland

SEPAY levert de voordeligste pinautomaten van hoogwaardige kwaliteit binnen Nederland. Met het samengaan van SEPAY en Buckaroo biedt Buckaroo een complete online, POS en omninchannel betaaloplossing aan.

 

Ben je een webwinkel, maar heb je ook een fysieke winkel? Dan kun je nu een betaalautomaat kopen, huren of leasen via Buckaroo. Heb je een fysieke winkel en overweeg je ook een webshop te openen? Bij Buckaroo zijn ook je online betalingen veilig. Zo houd je al jouw betaalstromen overzichtelijk onder één dak.

De voordelen van onze pinautomaten

   

  • De betaalterminals voldoen aan alle veiligheidseisen
  • Snelle verwerking van de transacties van jouw klanten
  • Gratis iedere werkdag uitbetaling van transactiegeld
  • Transacties inzien en beheren via jouw persoonlijke pagina
  • Eenvoudig te installeren en te gebruiken
SEPAY pinautomaat kopen - Buckaroo

Kies wat het beste bij je past

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Grootste onafhankelijke aanbieder

Al jarenlang is SEPAY by Buckaroo één van de grootste onafhankelijke aanbieders van betaalterminals en elektronische betaaldiensten. SEPAY heeft de beste betaalautomaten tegen de scherpste tarieven. Inmiddels verzorgen we in Nederland voor meer dan 25000 klanten het betalingsverkeer.

"Het is onze missie om het betalingsverkeer van onze klanten te optimaliseren door het ontwikkelen en leveren van veilige, efficiënte en voordelige elektronische betaaldiensten in een totaaloplossing."

 

Omnichannel betalen

Een bijkomend voordeel van een omnichannel betaaloplossing is dat je volledige controle en inzicht hebt in je betaalproces. Je verkrijgt inzichten en kennis in het betaalgedrag (offline en online) van jouw klant. Door deze inzichten in te zetten in het betaalproces, kan je jouw conversie verhogen. Zo haal je meer uit je betalingen.

SEPAY pinautomaat huren of leasen

Whitepaper: De ideale betaalstrategie

Meer inzicht in het betaalgedrag van je doelgroep? Lees er meer over in onze whitepaper.

Whitepaper De ideale betaalstrategie

Een klantvriendelijk betaalproces

In de whitepaper "De ideale betaalstrategie" vind je een overzicht van alle populaire betaalmethoden en tips voor een klantvriendelijk betaalproces.