Buckaroo bestaat 15 jaar...

...en dat vieren we graag met jou! 🎈

De komende 15 weken delen wij tips en ondernemersverhalen van experts om jouw onderneming te laten groeien.

Wat kun je verwachten? Maurits legt het je uit:

.

Wil je niets missen? Ontvang elke week tips en e-commerceverhalen in je inbox.

Week #1

Ondernemersverhaal: Smartphonehoesjes.nl

Samen met Marcel Hooft en Bas van den Houten blikken we terug op hun start vanuit de zolderkamer, bespreken we de toekomst en krijgen we een kijkje in het aller-állernieuwste pand. 'We groeien keer op keer uit onze voegen'.

Marcel Hooft, CEO smartphonehoesjes
Jeroen Jungerius vendormanager Buckaroo en aanspreekpunt voor diverse betaalmerken
Week #2

Jeroen vertelt over creditcardbetalingen

Wist je dat betalen met een creditcard wereldwijd de meest bekende online betaalvorm is? En om daar de veiligheid van te kunnen blijven garanderen wordt er continu gewerkt aan verbeteringen van deze betaalvorm. Zo is Strong Customer Authentication als extra beveiliging in het leven geroepen. En vanaf 2021 verplicht. Jeroen 'King of Cards' vertelt je er meer over.

Week #3

Anouk vertelt over Subscription Service

Anouk's tip is voor alle bedrijven met abonnees in plaats van klanten. "We zien steeds meer bedrijven met een ander verdienmodel. Geen eenmalige productverkoop, maar een abonnementsmodel. De subscription economy is in volle gang!"

Anouk Bakker, relatiemanager bij Buckaroo
Tom Verheij relatiemanager bij Buckaroo
Week #4

Tom vertelt over credit management

Zorgen dat je facturen betaald worden. Het voelt soms als onbegonnen werk. Hoe fijn zou het zijn als je dit uit handen kon geven, maar dat de communicatie toch persoonlijk blijft? Tom is relatiemanager bij Buckaroo en adviseert geregeld bedrijven hoe om te gaan met onbetaalde facturen.

Week #5

Lars vertelt over Marketplace Split-Payments

Wist je dat één op de drie aankopen via een marktplaats gaat? Sluit jij aan op een marktplaats of start je wellicht zelf een marketplace? Dan krijg je te maken met split-payments. Lars vertelt je er meer over.

 

Lars Smit marketing manager Buckaroo
Paul Scholten CEO Buckaroo 2020 2021
Week #6

Paul deelt de roadmap voor 2021

CEO van Buckaroo, Paul Scholten vertelt over het jubileum, trends in de markt en de betaalproducten waarop we gaan doorontwikkelen. Kortom, de roadmap voor 2021. 🛣️

Niets missen? Ontvang elke week tips en e-commerceverhalen in je inbox.