Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat wij u de beste gebruikerservaring kunnen bieden op deze website. Als u verdergaat zonder uw instellingen te wijzigingen, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van alle cookies op de Buckaroo website. Als u dat wenst, kunt u uw cookie instellingen op elk moment wijzigen. Meer informatie
Dit bericht niet meer tonen

Buckaroo Privacyverklaring

Deze Privacyverklaring informeert u over het beleid dat Buckaroo heeft ten aanzien van de verzameling, het gebruik en de openbaarmaking van de persoonsgegevens die wij verwerken. Buckaroo (Postbus 8257, 3503 RG Utrecht) is de controller van deze persoonlijke gegevens.

Persoonlijke gegevens
Wanneer u onze Services gebruikt, kunnen we de volgende persoonlijke gegevens verwerken in de zin van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming:


Doeleinden en rechtmatigheid van het gebruik van persoonlijke gegevens
Persoonlijke gegevens die op onze website worden verzameld, kunnen voor de volgende doeleinden worden gebruikt:


We verwerken uw persoonlijke gegevens alleen voor de bovengenoemde doeleinden en zorgen ervoor dat deze alleen beschikbaar zijn voor mensen die een legitiem belang hebben en die toegang tot die gegevens nodig hebben.

Openbaarmaking en overdracht van persoonlijke gegevens
We kunnen de diensten van derden gebruiken als dit nodig is om u de juiste Services te bieden. Uw persoonlijke gegevens kunnen door Buckaroo worden overgedragen aan gelieerde bedrijven, zoals bedrijven die auditors, juristen en acquiring diensten aanbieden. We kunnen uw persoonsgegevens ook openbaar maken voor zover dit wettelijk vereist is, bijvoorbeeld in het geval van een geldig verzoek van een toezichthoudende autoriteit.

Daarnaast maakt maakt Buckaroo gebruik van de diensten van een derde partij om haar website en netwerkverkeer te beschermen tegen DDoS-aanvallen. Voor dit doel worden loggevens verzameld en geanalyseerd. De loggegevens worden verzameld door onze dienstverlener in de Verenigde Staten. Deze partij is gecertificeerd onder het EU US Privacy Shield. Voor zover de loggegevens worden doorgegeven naar andere landen buiten de Europese Economische Ruimte zijn deze beschermd onder de Modelcontractbepalingen voor doorgifte van persoonsgegevens.

Toegang tot persoonlijke gegevens en klachten
U mag de persoonlijke gegevens die wij hebben verzameld met betrekking tot u controleren. Als de verzamelde persoonlijke gegevens onjuiste informatie bevatten, kunt u Buckaroo vragen om dergelijke gegevens te corrigeren, aan te vullen of te verwijderen. Bovendien kunt u altijd contact opnemen met Buckaroo om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens voor marketingdoeleinden. U kunt de onderstaande contactgegevens gebruiken voor een dergelijk verzoek. We verwerken geen persoonlijke gegevens via geautomatiseerde besluitvorming en we houden ons ook niet bezig met profilering. Mocht u een klacht hebben over ons gebruik van uw persoonlijke gegevens, dan kunt u een dergelijke klacht indienen bij het Nederlandse College Bescherming Persoonsgegevens (https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons ).

Beveiliging van persoonlijke gegevens
We zullen alle nodige passende organisatorische en technische maatregelen nemen om uw persoonlijke gegevens te beveiligen en om het verlies, misbruik of wijziging van uw persoonlijke gegevens te voorkomen.

Retentie
We zullen alleen informatie over u bewaren zolang als wettelijk nodig is om het doel waarvoor het werd verzameld te bereiken.

Cookiebeleid 
Om ervoor te zorgen dat uw bezoek aan onze website (www.buckaroo.nl) soepel, betrouwbaar en zo nuttig mogelijk voor u is, maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor meer informatie over de soorten cookies die we gebruiken.
U kunt cookies beheren via de instellingen van uw browser. U kunt de browser laten weten wanneer u een nieuwe cookie ontvangt, afzonderlijke cookies verwijdert of alle cookies verwijdert. Houd er rekening mee dat, als u ervoor kiest om Buckaroo-cookies te verwijderen, uw toegang tot sommige functies en gedeelten van onze website mogelijk verslechterd of beperkt is.

Disclaimer
Uw toegang tot en gebruik van onze website is onderworpen aan de voorwaarden van onze Disclaimer. Raadpleeg onze Disclaimer voor meer informatie.

Wijzigingen in privacyverklaring
We behouden ons het recht voor om deze Privacyverklaring van tijd tot tijd bij te werken of te wijzigen. Als we de Privacyverklaring wezenlijk wijzigen, zullen we u hiervan op de hoogte stellen via het e-mailadres dat u ons hebt verstrekt, of door een opvallende kennisgeving op de Plaza en website te plaatsen. We raden u aan onze website regelmatig te controleren op updates.

Contact
Als u opmerkingen of vragen hebt over deze Privacyverklaring, neemt u dan contact met ons op door een e-mail te sturen ([email protected]).

Utrecht, 01 Oktober 2018

Wij verwerken de betalingen voor

Elke maand payment insights in uw inbox? Meld u aan... Verzenden