Hoe creëer je de ultieme betaalstrategie voor jouw klanten en organisatie?

Op woensdag 13 april van 10:00-11:00 uur organiseerde Buckaroo samen met partner Enrise het betaalstrategie webinar. Gehost door Sander Schimmelpennick.

De inschrijvingen voor dit webinar zijn gesloten. Kijk hier de opname terug.

 

 

Webinar: The Ultimate Payment Strategy

Verkoop jij via een webshop, marketplace of werk je met een subscriptionmodel? Dan wil je dit webinar niet missen! Op basis van uitgebreide ervaring vertellen de experts jou hoe je jouw betaalproces optimaal inricht. Welke techniek zit er achter een goed betaalproces en wat is het belang van een goed technisch fundament? Hoe richt je je betaal- en incassoproces op zo'n manier in dat ook dit een fijne klantervaring wordt? Met praktische tips bespreken we op dit live streaming event hoe jij het maximale effect uit je verkoopproces haalt. 

Wie en wat kun je verwachten op het webinar?

Buckaroo organiseert het webinar samen met Enrise. Enrise is verkozen tot beste internetbureau van 2020 en met klanten als Simpel en Dr. Oetker een échte specialist op het gebied van e-commerce.

 

In dit webinar te gast: Geert Broekhuizen founder & owner van BEAT Cycling, betaalspecialist Flip Roose van Buckaroo, e-commercespecialist Pim van der Linden van Enrise en incassospecialist Roman Berkhout van COEO.

 

Geert vertelt hoe met een vernieuwende financiële strategie BEAT de sportclub van de toekomst gaat zijn. Het panel geeft best practises en praktische tips m.b.t. het inrichten van je betaalproces. Het panel gaat in op alle do's en don't omtrent het betaalproces voor jouw klant, het inrichten van je e-commerceplatform en het zo klantvriendelijk mogelijk incasseren van openstaande gelden. Tips en food for thought.

 

De dagvoorzitter is Sander Schimmelpenninck, eigenaar van Tonny Media, een bekende tafelgast in diverse tv-programma's, voormalig hoofdredacteur van de Quote en natuurlijk bekend van zijn prijswinnende podcast.

Webinar: Van debiteur naar ambassadeur
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Agenda webinar

Opening door Sander Schimmelpenninck

Trends & actualiteiten

Klantcases..

...en meer!

Afsluiter & takeaways

Meer informatie of direct aanmelden? Contact onze experts.

Subscription specialist bij Buckaroo:

Jody Tavares

Jody Tavares

Sales Executive Subscriptions & Marketplaces

Bel: +31 (0)6-21362355

Subscription specialist bij Buckaroo:

Flip Roose

Flip Roose

Specialist Credit Management

Bel: +31 (0)6 - 82 01 16 54

Dit webinar is powered by:

Webinar 2021? Bekijk hem hier terug:

Op donderdag 10 juni organiseerde Buckaroo een webinar samen met partner Enrise. Gehost door niemand minder dan Sander Schimmelpennick. Tijdens dit webinar kwamen deelnemers alles te weten over groeien in The Subscription Economy. 

Heb je dit webinar destijds gemist, kijk hem dan nu terug.

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken