Antwerpse FinTech POM gaat samenwerking aan met Buckaroo

ANTWERPEN, 24 september 2019 - Het Antwerpse fintech-bedrijf POM sluit een samenwerkingsakkoord met Buckaroo. Met dit partnership willen beide partijen de betaalervaring voor facturen, aanmaningen, boetes en andere documenten naar een hoger niveau tillen.

 

"De samenwerking met Buckaroo laat ons toe om nog beter te kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten. De betaalervaring via POM wordt met Buckaroo nog eenvoudiger, sneller en veiliger," zegt Johannes Vermeire, CEO bij POM.

 

"De flexibele mindset van Buckaroo sluit ook goed aan bij de missie van POM om frustraties bij betalingen weg te nemen en het betaalproces zo vlot en aangenaam mogelijk te maken voor iedereen."

 

Johannes Vermeire (CEO bij POM) en Alexander van Leeuwen (Relatiemanager bij Buckaroo)
Johannes Vermeire (CEO bij POM) en Alexander van Leeuwen (Relatiemanager bij Buckaroo)

Maurits Dekker, CCO bij Buckaroo, vult aan: "We zijn net als POM bijzonder verheugd over deze samenwerking. Door het samenbrengen van onze technologieën en know-how over online betalingen zetten we een ijzersterke oplossing neer voor bedrijven en organisaties die meer betaalgemak willen bieden aan hun klanten."

 

Over POM

POM ontwikkelt betaaloplossingen om de verwerking van facturen te vereenvoudigen, zowel voor de verzender als de ontvanger. Dankzij POM kunnen zowel grote als kleine organisaties hun inningskosten drukken en sneller betaald worden. Tegelijkertijd geniet de eindklant van POM’s buitengewoon betaalgemak via e-mail, mobiel of papier. POM werd opgericht in 2014 en is 100% made in Belgium.

www.pom.be