Over Buckaroo


Buckaroo is een vooraanstaande payment service provider die de meest populaire betaalmethoden en in-store betaaloplossingen biedt aan corporate organisaties en MKB-bedrijven in de e-commerce sector.

Meer dan 30.000 organisaties maken gebruik van Buckaroo’s platform dat veilige, naadloze en snelle betalingen mogelijk maakt . Buckaroo bedient als betaalpartner bedrijven optimaal in de verdere ontwikkeling van hun betaalstrategie.

Maurice Buckaroo Shirt 2 01

Onze visie

De digitalisering van de betaalmarkt vraagt om gemak, snelheid en een naadloze ervaring. Ook in-store groeit de vraag naar gebruiksgemak en flexibiliteit. Buckaroo heeft een duidelijke visie om betalingen voor zowel bedrijven als hun klanten eenvoudiger, veiliger en toegankelijker te maken.

Om de dienstverlening verder uit te breiden en een nog bredere doelgroep te bereiken, heeft Buckaroo meerdere bedrijven overgenomen die zich richten op de MKB-markt. In 2020 vond de overname van betaalprovider Sisow plaats, een jaar later werd SEPAY overgenomen. SEPAY staat bekend als de grootste onafhankelijke aanbieder van in-store pinapparaten in de Benelux.

Met de strategische overnames heeft Buckaroo de naamsbekendheid in de MKB markt aanzienlijk verhoogd en prominent haar positie versterkt als omnichannel betaalprovider in de Nederlandse en Europese betaalmarkt.

Onze kracht

 1. Betaalmethoden
  waaronder creditcards, iDEAL, PayByBank, PayPal, Bancontact evenals lokale betaalopties.
 2. Abonnementen en herhaalbetalingen
  Buckaroo biedt de mogelijkheid om eenvoudig terugkerende betalingen en abonnementen te beheren.
 3. Fraudepreventie
  Dankzij verschillende fraude tools profiteren klanten van Buckaroo altijd van een veilige betaal -en transactieomgeving
 4. Facturatie en digitale incasso
  Buckaroo voorziet in oplossingen voor facturatie en incasso wat bedrijven helpt om hun debiteurenbeheer te vereenvoudigen en te automatiseren.
 5. E-commerce integraties
  Het platform van Buckaroo kan eenvoudig worden geïntegreerd met diverse e-commerce platforms en webshops waardoor ondernemers snel online betalingen kunnen accepteren.
 6. Data inzichten en rapportages
  Buckaroo biedt uitgebreide rapportages en analyses van betalingstransacties. Dit biedt waardevolle inzichten om het betaalproces te optimaliseren en de conversie te verhogen.
Over Buckaroo - Betaling online - Webshop - Payment Service Provider

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Benieuwd naar welke betaaloplossingen het best passen bij uw organisatie? Vul het formulier in, dan nemen onze experts zo spoedig mogelijk contact met u op.  

Onze locaties

Locations Buckaroo 01

Buckaroo HQ

Zonnebaan 9
3542 EA Utrecht
Nederland

info@buckaroo.nl

Locations Buckaroo 02

Buckaroo België

Culliganlaan 2E Bus 6
1831 Diegem
België

info@buckaroo.be

Locations Buckaroo 03

Sepay by Buckaroo

Doctor Kuypersstraat 14
2514 BB Den Haag
Nederland

info@sepay.nl

Locations Buckaroo 04

Buckaroo LLC

Rr. Ukshin Hoti, Nr 21, Kati II
Prishtina 10000
Kosovo

Development Hub