Veilig betalen met Buckaroo

Buckaroo is een bedrijf dat betaaldiensten aanbiedt, u kunt ons vinden in het register betaalinstellingen. Daarnaast zijn we in het bezit van een Payment Service Directive (PSD) licentie van de Nederlandsche Bank (DNB).

Buckaroo is iDEAL licentiehouder en acquirer

Buckaroo is een betaaldienstverlener die iDEAL-betalingen verwerkt. Om deze betalingen te kunnen afhandelen, is een speciale iDEAL-licentie nodig die door Currence (de merkeigenaar iDEAL) aan Buckaroo is verstrekt. De licentie wordt elke drie jaar gecontroleerd en ondergaat regelmatig een grondige evaluatie. Naast deze iDEAL-licentie treedt Buckaroo op als iDEAL acquirer. Dit betekent dat Buckaroo rechtstreeks betrokken is bij het ontvangen van iDEAL-betalingen.

DNB Kantoor

De PCI DSS standaard

Wanneer u als ondernemer in uw webwinkel via Buckaroo creditcardbetalingen accepteert, moeten deze betalingen voldoen aan de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Dit is een internationale beveiligingsstandaard die opgesteld is door diverse creditcardmaatschappijen. Elk jaar wordt Buckaroo onderworpen aan controles om te zorgen dat we ons aan de strenge beveiligingsvereisten houden. Bekijk hier de PCI-status van Buckaroo.

Download ook onze anti-fraude tips voor creditcardbetalingen.

VBIN-lidmaatschap

Buckaroo is lid van de VBIN (Verenigde Betaal Instellingen Nederland). De VBIN vertegenwoordigt betaalinstellingen en elektronische geldinstellingen en wordt binnen de branche gezien als het platform voor belangenbehartiging.

Goede Doelen Nederland

Sinds 2012 werkt Buckaroo samen met Goede Doelen Nederland. We gebruiken onze kennis en expertise om de leden van Goede Doelen Nederland te helpen met het opzetten en verbeteren van hun inzamelingsactiviteiten.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Buckaroo voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We gebruiken alleen gegevens die nodig zijn om betalingen te regelen. We bewaren niet langer dan nodig andere informatie of gegevens.

Thuiswinkel.org business partner

Buckaroo is een officiële business partner van Thuiswinkel.org. Dit betekent dat Buckaroo voldoet aan de voorwaarden die betrekking hebben op een betrouwbare dienstverlening, het correct behandelen van klant- en klantvragen en dat Buckaroo op de juiste manier streng toeziet op webwinkels die incorrect handelen.

Responsible Disclosure Policy

Heeft u een zwakke plek gevonden in het ICT-systeem of de website van Buckaroo? Laat het ons zo snel mogelijk weten via security@buckaroo.nl. Gebruik voor het versturen van gevoelige informatie onze public PGP key.