Hartstichting

Doneren en collecteren met iDEAL QR

Over de Hartstichting

De Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten. Van elke euro gaat € 0,81 naar wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, preventie en patiëntenbelangen. Donateurs kunnen eenmalig of maandelijks doneren via iDEAL, creditcard of machtiging. Tijdens de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting (in april) kan er ook gedoneerd worden via iDEAL QR en Tikkie.

Doneren via iDEAL QR-code

Doneren wordt - net als betalen - steeds laagdrempeliger. Dat moet ook wel, want niet iedereen heeft tegenwoordig nog contant geld op zak. Niet alleen donateurs zijn lastig te werven, maar ook collectanten. Dat realiseert de Hartstichting maar al te goed.

 

Om doneren gemakkelijker te maken omarmt de Hartstichting nieuwe initiatieven op gebied van betalen. Zo  bieden zij de mogelijkheid om te kunnen doneren via een iDEAL QR-code. Hiermee kan aan de deur betaald worden via de smartphone en de hoogte van het bedrag is door de donateur zelf aan te passen.

Nieuwe doelgroep

"Doneren moet met zijn tijd mee", zegt de Hartstichting. "We willen het gemakkelijker maken om een donatie te doen én een nieuwe groep collectanten aanspreken. Vooral jongeren gaan niet meer zo snel langs de deur om te collecteren, liever doneren zij online en via smartphone. Daarom is het mogelijk om een eigen donatiepagina op te zetten, bijvoorbeeld voor een sponsoractie."

“Doneren moet met zijn tijd mee.”

— Hartstichting

Hartstichting doneren via QR

Gunstige voorwaarden voor Goede Doelen

Bij een donatie moet zoveel mogelijk van het bedrag naar het goede doel gaan uiteraard. Belangrijk bij de zoektocht naar nieuwe betaalmethoden is daarom dat de kosten laag blijven. De mogelijkheid om iedere collectebus met een pinapparaat uit te rusten valt daarmee af. Ook de transactietarieven voor bijvoorbeeld iDEAL, Paypal en creditcard wegen mee. Daarom biedt Buckaroo een speciale gunstige voorwaarden voor Goede Doelen

 

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Gerelateerde artikelen

Doneren wordt steeds laagdrempeliger

Nergens zijn geslaagde transacties zo belangrijk als bij goede doelen. Donaties moeten immers letterlijk en figuurlijk goed terecht komen. 

Lees meer

Een iDEAL betaallink meesturen

Met de komst van de iDEAL betaallink zal de uitfasering van de acceptgiro nog sneller gaan verlopen. 

Lees meer