SEPA Credit Transfer

Veilig internationaal overboeken

Wat is SEPA Credit Transfer?

SEPA Credit Transfer, ook wel bekend als overboeking of bankoverschrijving, is een vertrouwde betaalmethode waarmee zowel nationaal als internationaal online betaald wordt. Met de SEPA Credit Transfer kan nu veilig, eenvoudig en zonder lange overboekingsperiode in heel Europa geld worden overgeboekt tussen euro-rekeningen.

Hoe werkt SEPA Credit Transfer?

Dankzij de SEPA Credit Transfer kun je jouw klanten in heel Europa eenvoudig laten bestellen en betalen. De consument ontvangt na zijn bestelling een e-mail met daarin alle relevante (betaal)gegevens, waaronder het IBAN bankrekeningnummer waarnaar het geld dient te worden overgemaakt. Met de oplossing van Buckaroo kun je deze e-mail volledig opmaken in je eigen huisstijl en voorzien van je eigen logo en teksten. Dit zorgt voor herkenning bij jouw klant wat een spoedige betaling stimuleert.

 

SEPA overboeking
SEPA Credit Transfer

Voordelen van SEPA Credit Transfer

  • Veilig overboekingen uit heel Europa verwerken
  • Geen betaaldelay meer bij buitenlandse Credit Transfers
  • Gegarandeerde betaalmethode
  • Bereik in één keer een grote internationale klantgroep

SEPA Credit Transfer veilig en betrouwbaar

Voor jou als ondernemer is SEPA Credit Transfer een zeer veilige betaalmethode omdat dit een gegarandeerde betaalwijze is. Dit houdt in dat jouw klant de transactie niet meer kan terugdraaien. In tegenstelling tot realtime betaalmethoden als iDEAL (de klant betaalt immers direct) dien je bij een SEPA Credit Transfer te wachten tot deze is goedgekeurd. Dit hangt af van het moment waarop de klant betaalt.

Buckaroo kan zowel binnen Europa (SEPA landen) als buiten Europa overboekingen afhandelen namens merchants. Uiteraard kan dat in Euro en daarnaast ook nog in enkele andere valuta: GBP, USD, SEK, NOK, DKK en PLN

 

Buckaroo heeft voor overboekingen lokale bankrekeningen in de meeste West Europese landen. Een voordeel daarvan is dat het voor de betaler een binnenlandse overboeking lijkt wanneer er geld wordt overgemaakt naar een bankrekening in eigen land. Vaak schept dit meer vertrouwen.

 

Buckaroo heeft lokale rekeningnummers in de volgende landen.

 

Bekijk ook deze populaire betaalmethoden: