Sofort - Vanaf 20 oktober 2023 niet meer beschikbaar voor nieuwe merchants bij Buckaroo

Pay Direct, een product van Klarna

Wat is Sofort?

Sofort van Klarna (voorheen SOFORT Banking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Consumenten uit Duitsland, België en daarbuiten kunnen gemakkelijk betalen door middel van een overschrijving via hun online banksysteem. De betaalmethode is vergelijkbaar met een online overboeking en hoewel de gebruikelijke ontvangsttermijn voor overboekingen ook hier van toepassing is, kan wel direct bevestiging worden gegeven dat de overboeking in gang is gezet door de bank van de consument. Vanaf 20 oktober 2023 is deze betaalmethode niet meer beschikbaar bij Buckaroo. 

Hoe werkt Sofort?

Sofort werkt drempelverlagend voor je klant, omdat er geen account aangemaakt hoeft te worden of geen creditcard nodig is. De betaalmethode voldoet aan hoge veiligheidsnormen voor online bankieren en beschikt over een bescherming van persoonsgegevens. Het is belangrijk om te vermelden dat hoewel Sofort een directe betaalwijze is, het in tegenstelling tot betaalwijzen als iDEAL en een reguliere overboeking geen gegarandeerde betaalwijze is.

Sofort checkout smartphone
Sofort overboeking smartphone

Voordelen van Sofort

  • Beschikbaar in 9 landen binnen Europa
  • Veilig betalen dankzij TÜV-certificaat
  • De bekendste directe betaalmethode in Duitsland

Download de Sofort factsheet

Wil jij alle informatie over Sofort in een overzichtelijk document? Zodat je het later nog eens terug kan lezen, of kan delen met een collega? Download dan nu de Sofort factsheet.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Bekijk ook deze populaire betaalmethoden: