Support nodig? Wij staan voor u klaar.


Heeft u hulp nodig bij het koppelen van een betaalmethode of heeft u vragen over Buckaroo Plaza? Of bent u benieuwd welke betaaloplossingen het best passen bij uw bedrijf? Als uw betaalpartner denkt  Buckaroo graag met u mee. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Buckaroo Support - Vragen over Buckaroo en Partners ondersteuning
Betalingschecker Buckaroo 05

Geld afgeschreven door Buckaroo?

Als Buckaroo geld heeft afgeschreven, betekent het dat u een overeenkomst bent aangegaan met een webwinkel, een organisatie of een goed doel. Wij zorgen alleen voor de veilige afhandeling van de betaling. Bij vragen over uw betaling dient u altijd bij de verkopende partij te zijn. Mocht u meer willen weten over uw betaling, bekijk dan de handige betalingschecker.

Check uw betaling

Support

Support is alleen bereikbaar voor klanten van Buckaroo. U kunt uw toegangscode linksonder in uw account vinden.


Telefoon
+31 (0)30 711 50 00

Mail
wecare@buckaroo.nl

Open
Ma - vr 08:30 tot 17:00

Vragen over producten

Wilt u meer weten over onze betaalproducten? Onze specialisten staan graag voor u klaar.


Telefoon
+31 (0)30 711 50 10

Mail
sales@buckaroo.nl

Open
Ma - vr 08:30 tot 17:00

Contactformulier

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Benieuwd naar welke betaaloplossingen het best passen bij uw organisatie? Vul uw gegevens in, dan nemen onze experts zo spoedig mogelijk contact met u op.  

Veelgestelde vragen

Waarom krijg ik niemand aan de telefoon bij Buckaroo?

De klantenservice van Buckaroo is beveiligd met een code. Deze code is alleen beschikbaar voor klanten van Buckaroo. Het is dus alleen mogelijk om onze klantenservice te spreken wanneer u betaalproducten afneemt bij Buckaroo. 

Heeft u een betaling gedaan via Buckaroo en heeft u een probleem met de verkopende partij? Klik dan op onderstaande knop.

Informatie voor consumenten

Hoe kan ik vragen stellen over jullie betaalproducten?

Op onze website vindt u meerdere formulieren. Vul deze gerust in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook mailen via sales@buckaroo.nl.

Diensten (1)

Ik heb een vraag over een betaling via Buckaroo

Buckaroo is een Payment Service Provider. Net als elke andere Payment Service Provider leveren wij betaaldiensten aan webwinkels. De werkwijze lijkt sterk op de werkwijze van banken die betalingen verwerken. Wanneer u iets koopt online sluit je een overeenkomst met de webwinkel. Wij zorgen voor de veilige afhandeling van de betaling.

Buckaroo is niet in staat om vragen met betrekking tot onderstaande onderwerpen voor u te beantwoorden:

- Annuleren van een bestelling
- Opzeggen abonnement
- Levering en leveringsvoorwaarden
- Wijzigen van betaalmethode
- Product
- Factuur

Heeft u een probleem met de verkopende partij of weet u niet waar de betaling voor dient? Bekijk dan meer informatie via onderstaande knop.

Informatie voor consumenten

Buckaroo support

Onze support is voor Buckaroo klanten iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot 17:00. Toegangscode vergeten? U kunt hem linksonder in uw Payment Plaza-account vinden.

Nigel Support Smartphone2