Buckaroo heeft overname Sisow afgerond

Utrecht, 30 maart - Buckaroo maakt bekend dat de overname van Sisow, een gespecialiseerde payment service provider voor het MKB, is afgerond. Met deze overname levert Buckaroo een betaalplatform waarmee webwinkels, in Nederland en België, verder kunnen groeien.

 

Paul Scholten, CEO van Buckaroo: "Wij zijn erg blij met het tempo waarmee de overname is afgerond. Buckaroo levert al 15 jaar betaaloplossingen aan grotere ondernemingen die Europees actief zijn. Hier gaan wij actief mee door. Met de combinatie Sisow en Buckaroo zijn wij ook in staat om onze betaaloplossingen te leveren aan het MKB."

 

De overname van Sisow is goedgekeurd door De Nederlandsche Bank. Sisow gaat verder onder de merknaam ‘Sisow by Buckaroo’.  De Sisow-medewerkers gaan mee naar Buckaroo en blijven werkzaam vanuit het kantoor in Helmond.

Betaalstrategie midden- en kleinbedrijf

"Het jaar 2020 heeft grote veranderingen in het consumentengedrag teweeggebracht en voor 2021 is de verwachting dat de trends die daaruit zijn voortgevloeid, versnellen", aldus Stefan Sprenkels, Head of SME Sisow By Buckaroo. "Veel bedrijven moesten hun bedrijfsmodel aanpassen en verlegden de focus volledig richting online. Het is daarbij belangrijk dat wij het midden- en kleinbedrijf online betaaloplossingen bieden waarmee we verdere groei faciliteren."

 

Volgende fase

Ruud Bakens, CEO van Sisow gaf eerder al te kennen dat Buckaroo en Sisow de juiste ervaring en focus hebben om ‘Sisow by Buckaroo’ te realiseren. Hij ziet dit als de perfecte basis voor een toekomstbestendige positie op de MKB-markt mede gezien de vergelijkbare bedrijfscultuur en complementaire klantbestanden.

 

In de laatste tijd is er veelvuldig contact geweest op directie- als op afdelingsniveau van beide ondernemingen en het personeel is alleen nog maar positiever geworden en kijkt uit naar de verdere gezamenlijke samenwerking.

 

Lees ook:

Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over

Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over. Dat zijn beiden deze maand overeengekomen.

Lees meer

Buckaroo start met split-payments voor online marktplaatsen

Buckaroo heeft een betaaloplossing ontwikkeld speciaal gericht op online marktplaatsen. “We zien een toenemende behoefte in split-payments.”  

Lees meer