Nieuwe app van CCV Shop en Buckaroo!

  • Gratis updates, onderhoud & ondersteuning van de app.
  • Meer dan 25 (inter)nationale betaalmethoden
  • Personaliseer uw betaalpagina 
  • De app kan binnen enkele minuten geconfigureerd worden.

 

 

CCV Laptopteltab

Buckaroo en CCV Shop hebben opnieuw hun krachten gebundeld met de lancering van een geavanceerde payment app. Speciaal ontwikkeld om aan de groeiende behoeften van onze gedeelde klanten te voldoen, tilt deze app betalingsmogelijkheden naar een hoger niveau voor zowel bestaande als toekomstige gebruikers van Buckaroo. 

Naadloze integratie met populaire betaaloplossingen  

Met meer dan 25 (inter)nationale betaalmethoden biedt onze app een veelzijdige oplossing voor al uw betalingsbehoeften. Of u nu lokaal in Nederland of België opereert, of internationale ambities heeft, onze app is naadloos te integreren met alle populaire betaaloplossingen. 

Drie belangrijke voordelen van de nieuwe app

1. Meer dan 25 (inter)nationale betaalmethoden

In tegenstelling tot de oude app, waar veel minder betaalmethoden beschikbaar waren, geeft de nieuwe app de mogelijkheid om meer dan 25 betaalmethoden toe te voegen aan uw webshop. Dit biedt mogelijkheden als u bijvoorbeeld te maken heeft met veel betalingen uit het buitenland. Maar denk ook aan betaalmethodes die in populariteit aan het groeien zijn zoals wallets en crypto betalingen. 

2. iDEAL in 3

Wat ook nieuw is de nieuwe betaalmethode van iDEAL waarbij een consument gespreid kan betalen in drie termijnen. Een betaalmethode die dit jaar gelanceerd is door de makers van iDEAL. Deze betaalmethode wordt veel gebruikt bij aankopen voor grotere bedragen. De consument betaalt bij de aankoop het eerste gedeelte en de rest later. Het grote voordeel van deze betaalmethode is dat het onder iDEAL valt en daarmee ook een betrouwbare uitstraling heeft. IDEAL is immers één van de meest bekende en populaire online betaalmethodes in Nederland. Voor CCV Shop gebruikers zijn wij op dit moment de enige aanbieders van iDEAL in3.

Ccv Shop App

3. Personaliseer de checkout-ervaring voor uw klanten

Een van de absolute voordelen van de nieuwe Buckaroo payment app is de mogelijkheid om de betaalpagina verder te personaliseren. Omdat elke markt uniek is, snappen wij dat u betaalopties wilt aanpassen op basis van het land van verkoop. Hierdoor wordt het betalingsproces voor uw klanten nog intuïtiever en gebruiksvriendelijker. U kunt per land kiezen welke betaalmethodes er getoond moeten worden en een gewenste volgorde instellen.

Klaar om de betalingservaring van uw klanten te verbeteren?

Installeer via de CCV App store nu de Buckaroo payment app aan en start met profiteren van de voordelen!

De app toevoegen in 3 stappen

App installeren

Installeer de app via de CCV App store.

Configureren

Configureer de app met uw Buckaroo Credentials en betaalmethoden naar voorkeur.

Betalingen ontvangen

Betalingen in uw Lightspeed eCommerce webshop zijn nu mogelijk, veel goede verkopen gewenst! 

Meer weten over deze webshop plugin?

Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.  

 

 

Rens On Smartphone (1)