Geautomatiseerd betalen dankzij een koppeling tussen Sportivity en de Buckaroo portal

Clubmanagement softwareleverancier b.o.s.s. sluit een samenwerking met payment service provider Buckaroo. Samen presenteren de partners een sterke betaaloplossing voor organisaties in de leisure branche. De betaaloplossing rekent af met traditioneel incasseren en maakt ruimte voor het gemak van geautomatiseerd digitaal betalen.

Sportivity

De sofwareleverancier b.o.s.s. helpt onder andere fitnessclubs, klim- en boulderhallen, wellnesscentra en zwembaden met het managen van hun ledenadministratie. Sinds 2015 is Sportivity het clubmanagementpakket voor ambitieuze ondernemers in de leisure branche. Bij de ontwikkeling van het pakket is altijd gezocht naar een verbreding en verdieping van de mogelijkheden en koppelingen. De nieuwe samenwerking is gebaseerd op een koppeling tussen Sportivity en de portal van Buckaroo. Via deze koppeling is het mogelijk om een volledig geautomatiseerd betaalproces in te richten, inclusief de verwerking van betaaltransacties via iDEAL, Bancontact en automatische incasso.

Traditioneel incasseren is verleden tijd

Flip Roose is als e-commerce consultant bij Buckaroo betrokken bij de betaaloplossing in samenwerking met b.o.s.s. Hij zegt hierover: “Door het samenbrengen van onze technologieën en know-how van de leisure branche zetten we samen een ijzersterke oplossing neer voor organisaties die meer gemak willen op het vlak van digitaal betalen.” “Met onze samenwerking zorgen we voor een vermindering van administratieve handelingen. De traditionele manier van incasseren is daarmee verleden tijd” aldus Nike Hijmans, CCO van b.o.s.s. BV.

Groei als verbindende factor

Groei staat symbool voor de drijfveer van b.o.s.s.: “We zijn altijd op zoek naar vooruitstrevende oplossingen. Daarnaast zien we een toekomst in de uitbreiding van digitale betaalmogelijkheden en streven we ernaar de betalingen zoveel mogelijk te automatiseren.” Volgens Nike is groei ook de kern van de samenwerking tussen b.o.s.s. en Buckaroo: “Buckaroo is net als b.o.s.s. een pionier; een organisatie die als een van de eersten startte met de automatisering van processen. Samen zijn we op zoek gegaan naar de beste betaaloplossing voor de leisure branche, voor nu en in de toekomst.”

Meer informatie

Ben jij actief in de leisure branche en wil je meer informatie over deze koppeling? Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met Buckaroo of b.o.s.s. BV.

Flip Roose

Flip Roose

Flip Roose

Specialist Credit Management

Bel: +31 (0)6 - 82 01 16 54

Lees ook:

Buckaroo helpt het MKB groeien met payment based lenen

Buckaroo biedt kleine en middelgrote bedrijven vanaf heden een flexibele manier van kort lenen. “We willen hiermee de toegang tot financiering voor MKB’ers verbeteren."

Lees meer

Rens vertelt over plugins

"Heb je een webshop bij een partij zoals Magento, WooCommerce, Shopware, PrestaShop of Lightspeed? Dan is mijn tip is simpel: koppel je webshopsoftware aan één van onze gratis betaalplugins."

Lees meer