Billink - achteraf betalen

Laat je klanten hun bestellingen achteraf betalen

Wat is Billink?

Bestel online, betaal achteraf wat je wilt houden. Betalen met Billink is heel gemakkelijk. Als consument bestel je wat je nodig hebt en selecteer je tijdens het betaalproces dat je wilt betalen met Billink. Niet alleen particuliere, maar ook zakelijke klanten kunnen gebruik maken van Billink als betaalmethode. Na ontvangst van je bestelling hoef je alleen te betalen voor wat je wilt houden. Van Billink ontvang je als consument een handige factuur, die je vervolgens binnen 14 dagen betaalt. Eerst zien, dan betalen.

Hoe werkt achteraf betalen met Billink?

Achteraf betalen met Billink is heel eenvoudig. Nadat de klant zijn producten gekozen heeft, kiest hij voor Billink in het betaalmethoden overzicht in de checkout.

 

Vervolgens worden de producten bij de klant geleverd. Dit geeft de klant de luxe om eerst te kijken welke producten hij wens te houden en welke eventueel te retourneren. Na enkele dagen ontvangt de klant de factuur per e-mail. Deze e-mail is voorzien van een betaallink waarmee de klant het (overgebleven) factuurbedrag kan betalen. Bij Billink heeft de klant 14 dagen de tijd om de bestelling te betalen. 

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Voordelen van Billink in je webshop:

  • Achteraf betalen zorgt voor een hogere conversie en orderbedrag.
  • Billink staat garant voor het aankoopbedrag. Als ondernemer krijg je dus gegarandeerd je geld.
  • Ook B2B en Belgische klanten kunnen met Billink in Nederland afrekenen.
  • Hoge acceptatiegraad waardoor de meeste aanvragen van achteraf betalen (na de credit check) worden goedgekeurd door Billink. 
  • Door de directe koppeling vanuit Buckaroo, word je na acceptatie automatisch via een API aangesloten bij Billink. Zo ben je snel live.
  • Perfecte oplossing voor bedragen tot 750 euro.
Achteraf betalen met Billink

De digitale Billink factuur

Billink besteedt veel tijd en aandacht aan de vormgeving van hun digitale factuur. Dit heeft een direct effect op de conversie. Billink blijft de digitale factuur continu optimaliseren. Dankzij de duidelijke teksten, herkenbare uitstraling en de niet te missen betaalknop, is betalen middels de digitale factuur heel eenvoudig.  

 

Daarnaast bevat de betaalknop de meest populaire betaalmethoden. Voor B2B facturen kan een aanpassing worden gedaan naar een betaaltermijn van 30 dagen. 

Hoe werkt zakelijk achterafbetalen?

De zakelijke achterafbetaalmethode van Billink werkt in feite hetzelfde als voor consumenten. Billink neemt het hele facturatieproces uit handen en zorgt ervoor dat jouw zakelijke klanten gemakkelijk en veilig orders op rekening kunnen plaatsen. Jij hebt daarentegen geen omkijken meer naar de betaling: Billink zorgt voor een betrouwbare en gegarandeerde uitbetaling.

 

De reden dat achteraf betalen voor zakelijke klanten zo interessant is, is omdat zakelijke orders vaak uit een veel hoger bedrag bestaan dan de gemiddelde bestelling van een consument. Daarnaast heeft niet iedere werknemer toegang tot een betaalpas van het bedrijf, waardoor het ideaal is om bestellingen op rekening te laten betalen. Zo voorkom je dat werknemers bedragen moeten voorschieten en later declareren. Met de achteraf-betaalmethode van Billink geef je het volledige facturatieproces uit handen, zodat jouw zakelijke klanten zorgeloos kunnen bestellen in jouw webshop.

Zakelijk achteraf betalen via Billink bekijk de factuur in de Mijn Billink App

Voordelen Billink zakelijk achterafbetalen

  • Uitbesteding debiteurenbeheer
  • Verbetering van de cashflow en liquiditeitspositie
  • Risicoverlagend
  • Bij de eerste bestelling al op rekening, in plaats van betaling via iDEAL

Achteraf betalen van Billink koppelen aan je checkout?

Vul je gegevens in en onze experts nemen contact met op om je wensen te bespreken. Liever direct aan de slag? Maak dan een gratis proefaccount aan via de aanmelden >> button rechtsboven in het hoofdmenu.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Download de Billink factsheet

Wil jij alle informatie over Billink in een overzichtelijk document? Zodat je het later nog eens terug kan lezen, of kan delen met een collega? Download dan nu de Billink factsheet.

Bekijk ook deze populaire betaalmethoden: