Payconiq voor je webshop

Online betalen via QR en mobiele telefoon

Wat is Payconiq?

Payconiq is een omnichannel betaalmethode voor de Belgische markt. Dat wil zeggen met Payconiq kan zowel online als offline worden betaald. In winkels, restaurants, webshops of op evenementen. Betalen gaat via een QR-code die wordt gescand met de smartphone. Betalingen verlopen rechtstreeks vanuit de Payconiq app die is gekoppeld aan de bankrekening van de consument. 

Hoe werkt Payconiq?

Payconiq is een nieuwe betaalmethode waarmee via de smartphone kan worden betaald aan vrienden, in winkels, horeca en nu ook in webshops. Het betaalsysteem is eind 2015 gelanceerd door o.a. ING, Rabobank en De Volksbank, maar ondertussen zijn ook meerdere Europese banken ingestapt op de service.

 

Op dit moment zijn ruim 50.000 winkels aangesloten bij Payconiq, groot en klein. De betaalmethode is ontwikkeld op het nieuwe Europese bankensysteem PSD2 dat instant payment mogelijk maakt. Daardoor kunnen consumenten met één druk op de knop betalen met hun smartphone, zonder doorgeleid te worden naar hun bank.

Payconiq betaalmethode
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Voordelen van Payconiq

  • Payconiq biedt een gegarandeerde betaling
  • Belgische betaalmethode
  • Te combineren met een spaarsysteem
  • Ook betalen in de winkel via het kassasysteem
Hoe en waar kun je betalen met Payconiq?

Laat je klanten mobiel betalen

Dankzij het partnership tussen Buckaroo en Payconiq kun je snel live via de directe koppeling. Zo kunnen jij en je klanten snel profiteren van de nieuwste omnichannel betaalmethode.

FAQ over payconiq

Download de Payconiq factsheet

Wil jij alle informatie over Payconiq in een overzichtelijk document? Zodat je het later nog eens terug kan lezen, of kan delen met een collega? Download dan nu de Payconiq factsheet.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Bekijk ook deze populaire betaalmethoden:

Bekijk hoe Payconiq online betalen werkt:

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken