Visa Electron - de debitcard van Visa

Veilig en eenvoudig online betalen

Wat is Visa Electron?

Wereldwijd kunnen meer dan 394 miljoen gebruikers betalen met Visa Electron. Visa Electron is als betaalmethode vooral goed vertegenwoordigd in: Spanje, een groot deel van de West-Europese landen, Latijns-Amerika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika. Dankzij allerlei ingebouwde beveiligingsfuncties die waarschuwen als er te veel geld wordt uitgegeven, is deze debitcard met name populair onder studenten, beginnende bedrijven en mensen met een beperkt budget.

Visa Electron heeft één belangrijk onderscheidend kenmerk ten opzichte van andere Visa debitcards. Bij Visa Electron dient het verschuldigde bedrag op het moment van betalen op de gekoppelde bankrekening te staan. Een negatief saldo is dus niet mogelijk. Bij andere Visa debitcards is het mogelijk om een betaling te doen die het aanwezige krediet overschrijdt tot een vooraf bepaald limiet.

Hoe vraag je Visa Electron aan?

De betaalmethode Visa Electron is volledig geïntegreerd in de Buckaroo Payment Engine. Het is een Plug & Play koppeling die binnen een paar uur geïmplementeerd kan zijn in jouw webwinkel. Voordat je live kunt met Visa Electron dien je eerst het aanvraagtraject te doorlopen bij de creditcardmaatschappij. Wij zullen je begeleiden in dit proces en we zorgen ook dat jij zo snel mogelijk Visa Electron kunt accepteren in je webwinkel. Als merchant hoef je dus niet zelf de koppeling met Visa Electron te programmeren en hoef je geen eigen beveiligingscertificaten te regelen.

Tegoedvoucher

Voordelen van Visa Electron

  • Meer dan 394 miljoen betalers wereldwijd
  • Populair in o.a. Afrika, Spanje West-Europa en Latijns-Amerika
  • Eenvoudig refunds en creditnota's uitvoeren
  • Een negatief saldo bij consument is niet mogelijk

Bekijk ook deze populaire betaalmethoden: