PayPal Accepteren binnen jouw Webshop

Gemakkelijk & veilig wereldwijd PayPal betalingen ontvangen

Wat is PayPal?

PayPal is een populaire internationale online betaalmethode. In sommige landen, zoals Duitsland, is het zelfs dé favoriete manier van betalen. Klanten die in een webshop willen betalen met PayPal, hoeven alleen maar in te loggen met hun e-mailadres en wachtwoord. Je koppelt je PayPal-account aan een bankrekening of creditcard voor directe afschrijving. PayPal is ook een veelgebruikte betaalmethode voor abonnementsdiensten. 

Eenvoudig Paypal accepteren binnen webshop met Buckaroo
Altijd verkopersbescherming binnen webshop

PayPal Verkopersbescherming

Jij als verkoper krijgt bescherming via de zogenaamde Verkopersbescherming. Bij een ongeautoriseerde betaling of een klant die claimt dat hij zijn aankoop nooit heeft ontvangen, terwijl die wel door jou verzonden en afgeleverd is, ben je voor het volledige bedrag gedekt. Mits de transactie aan de vereisten voldoet uiteraard.

 

Daarnaast biedt PayPal de consument ook een Aankoopbescherming. Deze service biedt de zekerheid dat indien het product niet wordt geleverd of niet aan de omschrijving van de verkoper voldoet, PayPal het volledige bedrag vergoedt.

De voordelen van PayPal

  • Populairste online betaalmethode wereldwijd
  • Internationale ondersteuning met 22 valuta
  • De klant kan betalen zonder bank- of creditcardgegevens in te voeren
  • Recurring payments met PayPal mogelijk
  • Verkoopbescherming (Seller Protection)
Eenvoudig Paypal betalingen accepteren binnen jouw webshop

Download de PayPal factsheet

PayPal accepteren binnen jouw webshop? Wil jij alle informatie over PayPal in een overzichtelijk document? Zodat je het later nog eens terug kan lezen, of kan delen met een collega? Download dan nu de PayPal factsheet.

Bekijk ook deze populaire betaalmethoden: