Onze standaardtarieven

Bij Buckaroo kun je kiezen uit diverse betaalmethoden en alle bijbehorende services en ondersteuning. Alle transacties zijn overzichtelijk terug te vinden in de Buckaroo Payment Plaza, hier kun je jouw betalingen en betaalverzoeken in realtime beheren.

Volumekorting

Voor bedrijven met hoge maandelijkse transactieaantallen zijn speciale tarieven beschikbaar. Neem contact op met onze payment consultants voor meer informatie via sales@buckaroo.nl.

 • Prijzen zijn per transactie
 • De percentages (variabel): worden berekend over het bruto volume
 • Voor bepaalde betaalmethoden zijn er mogelijk nog commissiekosten
 • Voor goede doelen gelden afwijkende tarieven en condities
 • Voor creditcards, Apple Pay en Trustly gelden afwijkende refund tarieven.
 • Per stuk uitbetaling is mogelijk. € 0,02 bovenop de transactiekosten. 
 • De tarieven zijn excl. btw
 • De tarieven zijn onder voorbehoud van acceptatie
 • Testtransacties kosten € 0.03 per transactie (eerste 100 testtransacties zijn gratis)
 • Het refund tarief voor Vouchers is € 0,25
 • De vermelde Klarna prijs (per transactie) is exclusief een € 0,10 gateway vergoeding per transactie.
 • Naast vaste tarieven komen er bij PayPal, In3 en Cadeaukaarten nog kosten bij voor de betreffende betaalmethode. Neem contact met ons op voor meer informatie.
 • De kosten van Instand Refund komen boven op de kosten van een Refund.

Wat zijn de kosten voor creditcardtransacties?

Blended rates

In tegenstelling tot tarieven per creditcard-merk kunnen we voor Mastercard/Visa/Maestro en VPAY kaarten ook tarieven aanbieden die bepaald worden aan de hand van het type kaart en de regio.  Ook credit- en debitkaarten die aan deze merken gerelateerd zijn, zoals Nexi, Carte Bancaire en Dankort kunnen op deze manier worden aangeboden. (Voor American Express werkt dit net even anders.)

Kaarttarieven worden in behoorlijke mate bepaald door de interchange die per transactie moet worden afgedragen. Met deze nieuwe tarifering spelen wij op eerlijke wijze in op het interchange-tarief wat moet worden afgerekend.

 

Debit kaarten voor consumenten worden bijvoorbeeld tegen een lager Interchange-tarief afgerekend dan Creditcards en Business/Premium cards. Verder worden kaarten uit Nederland of de EU, tegen een lagere interchange afgerekend dan kaarten van buiten de EU.

 

De interchange is de vergoeding die uiteindelijk wordt afgedragen aan de kaartuitgevende partij (issuer).

Interchange++

Voor creditcards kan Buckaroo een Interchange++ aanbieden. Dit is een bekende en transparante manier van het doorberekenen van kosten bij debit- en creditcards. De kosten voor een creditcardbetaling bestaan uit verschillende onderdelen: een interchange fee, een card scheme fee en de Buckaroo service fee.

 

IC++ een transparante en eerlijke manier van het berekenen van de prijs per kaarttransactie. Transparant, want op elke kaarttransactie berekenen wij een standaardopslag op de kosten. Eerlijk, want per kaart berekenen we de daadwerkelijke kosten voor de Interchange en Card Scheme Fees.

 • Interchange fee: is de fee die de creditcardmaatschappij afstaat aan de partijen die de kaarten hebben uitgegeven. Door deze vergoeding blijft het voor deze partijen (waaronder banken) aantrekkelijk om debit- of creditcards uit te geven.
 • Card scheme fee: betaal je voor diensten van de creditcardmaatshappij, deze bestaan meestal uit een vaste en een variabele component. De kosten worden o.a. bepaald op basis van het type kaart en de regio.
 • Buckaroo Service fee: betaal je voor de diensten van Buckaroo, waaronder de onboarding, reconciliatie, het verwerken en het inzicht in jouw inkomende creditcardtransacties. Hiervoor wordt een standaard opslag berekend.

Credit Management en Subscription Solutions

Meer weten over de tarieven van onze uitgebreide Credit Management en Subscription Solutions? Neem dan contact op met onze strategische consultants via sales@buckaroo.nl of telefonisch via +31 (0) 030-7115010.

Credit Management