Pers & nieuws

Aankondigingen, persberichten en Buckaroo in het nieuws

Client-sided betalen met de nieuwe app van Buckaroo. Nu beschikbaar in de App Store
Client-sided betalen met de nieuwe app van Buckaroo. Nu beschikbaar in de App Store

Buckaroo lanceert betaalapp op platform van BigCommerce

Utrecht, 12 april 2023 – betaalprovider Buckaroo is een samenwerking gestart met Open SaaS platform en marketplace BigCommerce. Eind maart 2023 lanceerde Buckaroo haar integratie in de App Store van BigCommerce. De app ondersteunt meer dan 25 internationale betaalmethoden en maakt betalen mogelijk met een volledig geïntegreerde checkout.

 

Rens Gerritsen, Technical Partner Manager bij Buckaroo: "Binnen de samenwerking hebben we ontdekt waar de toegevoegde waarde van Buckaroo ligt in het al bestaande ecosysteem van BigCommerce. Na een intensieve ontwikkelperiode, ben ik blij te kunnen zeggen dat de app beschikbaar is in de App Store.

Buckaroo neemt betaaldienstverlener SEPAY over

Utrecht 11 juli 2022 - Buckaroo heeft een overeenkomst getekend voor de overname van SEPAY, een succesvolle Point-Of-Sale betaaldienstverlener in de Benelux. Het meerderheidsbelang is verkregen met de steun van Keensight Capital, een toonaangevende private equity partij gericht op pan-Europese Growth Buyout [1] investeringen en tevens meerderheidsinvesteerder van Buckaroo.

 

Paul Scholten, CEO van Buckaroo: "De combinatie van Buckaroo en SEPAY zorgt voor een concurrerende positie in de betaalmarkt met een omnichannel betaaloplossing, die ook in-store betalingen in heel Europa mogelijk maakt.

SEPAY is de tweede strategische overname van Buckaroo in korte tijd, na Sisow in 2021.
SEPAY is de tweede strategische overname van Buckaroo in korte tijd, na Sisow in 2021.

Buckaroo laat meer dan 30.000 ondernemingen groeien met haar betaaldiensten, waaronder:

Overzicht alle cases