Tips om uw onderneming voor te bereiden op het festivalseizoen

De lente is begonnen. Dat betekent dat er weer talloze evenementen en feestdagen plaatsvinden zoals Koningsdag, diverse markten en festivals Bovendien staat ons een sportieve zomer te wachten met het EK voetbal en de Olympische spelen! Hierdoor zijn er veel mogelijkheden om extra producten of diensten te promoten en te verkopen. Veel ondernemers voegen bijvoorbeeld een extra verkooppunt toe buiten de deur. Hoe bereid u zich voor om de gezelligheid om te zetten in commercieel succes? Wij zetten de belangrijkste tips voor u op een rij! 

Huur een pinautomaat
Ghout Webshop - iDeal betalingen accepteren - Buckaroo

Betalingen buiten ontvangen

Waar winkeliers normaal gesproken de meeste betalingen in de winkel bij de kassa ontvangen, kan het voorkomen dat er op plekken buiten moet worden afgerekend. Denk aan een extra kraam voor de winkel of op een festivalterrein. Fysieke winkels hebben meestal meerdere pinapparaten. Met alle extra activiteiten die buiten plaatsvinden kan het zijn dat u pinapparaten tekortkomt. Zorg er dus voor dat u genoeg pinapparatuur in huis heeft. Daarnaast moet de pinapparatuur geschikt zijn voor het betalen buiten de deur en bijv. via wifi of een simkaart verbinding kunnen maken met een netwerk.

Ghout Webshop - betaalmogelijkheden online - Buckaroo
Ghout kruidenrekken - webwinkel - Buckaroo

Bekijk de mogelijkheden voor extra pinapparaten  

Het huren van pinapparaten biedt ondernemers flexibiliteit, vooral voor kortlopende evenementen. In plaats van te investeren in nieuwe apparatuur die niet het hele jaar door wordt gebruikt, kunt u gewoon pinapparaten huren. U kunt zelf kiezen voor welke periode u één of meerdere toestellen wilt huren. Hiermee bespaart u kosten voor uw onderneming terwijl u in de tussentijd wel makkelijker betalingen ontvangt.   

Online verkopen en vooraf bestellen

Organiseert u zelf een event? Wellicht verkoopt u tickets via uw website. Of misschien verkoopt u een product wat snel uitverkocht is en op tijd online besteld moet worden. In dat geval is de online vindbaarheid van uw website belangrijk, maar ook dat uw online check-out op orde is. Daarmee bedoelen we de pagina die uw klanten te zien krijgen tijdens een online betaling. Zorg er bij de online betaling in uw checkout voor dat:  

 • De checkout een betrouwbare uitstraling heeft

 • Persoonsgegevens makkelijk invulbaar zijn

 • U genoeg betaalmethoden aanbiedt waarmee kan worden betaald. In Nederland is iDEAL erg populair maar er zijn nog tal van andere mogelijkheden zoals PayPal, Apple Pay etc.

Checkout In Hand 01
Ghout kruidenrekken - webwinkel - Buckaroo

Haal het zonnetje in huis  

In Nederland schijnt de zon niet altijd dus zorg ervoor dat uw klanten genoeg gezelligheid binnen ervaren of wanneer u een horecagelegenheid heeft genoeg plekken om droog te zitten. Zeker met Koningsdag en het EK kunt u uw onderneming opleuken met oranje gadgets.   

Ontvang een verrassingscadeau!
Kortom, maak uw onderneming klaar voor alle zomerse evenementen, markten en festivals. Wilt u binnenkort één of meer pinapparaten huren voor een event, festival of feestdag? Bij alle huuraanvragen ontvangt u onze handige koffer met uitleg, promotiemateriaal en een verrassingscadeau bij uw pinapparaat! 

Huur een pinautomaat

Waarom kiezen voor Buckaroo?

Voordelen SEPAY by Buckaroo Pinautomaat | Pinapparaten
 • Kostenbesparing
  Wij bieden de goedkoopste tarieven van Nederland. U krijgt bij ons gegarandeerd de beste deal!

 • Betrouwbaarheid
  Met Buckaroo weet u dat uw betalingen veilig zijn. Al onze pinapparaten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, waaronder de nieuwste encryptietechnologie om gegevens te beschermen.

 • Gemak
  Onze pinapparaten zijn intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, zowel voor u als voor uw klanten. Geen ingewikkelde processen, maar snelle en efficiënte betalingen.