Innovatie van uw betaalstrategie start hier

Buckaroo levert innovatieve betaaloplossingen voor duizenden organisaties die toe zijn aan de volgende stap in de ontwikkeling van haar betaalstrategie. 

 

  • Creëer een naadloze en gepersonaliseerde betaalervaring
  • Ervaar de flexibiliteit van slimme betaaloplossingen op één platform
  • Stel de ideale betaalmix samen met onze experts

Onze betaaloplossingen

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Nieuws & blog

Is uw webshop klaargestoomd voor het piekseizoen?

Met Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas en Kerst staat the season of giving weer voor de deur. Hoe bereid u uw onderneming voor op de drukte? Met onze 5 tips komt u succesvol en met verhoogde conversie het piekseizoen door. 

Lees meer

Buy Now Pay Later

Het grote voordeel van Buy Now Pay Later (BNPL) betaalmethodes is dat het uw omzet kan verhogen. Zeker wanneer u producten verkoopt waarbij klanten meerdere producten tegelijk bestellen om vervolgens thuis een keuze te maken. Ook is het handig als uw doelgroep producten of diensten niet in één keer of later wil betalen. Op die manier wordt een aankoop uitgesteld in plaats van afgesteld.  

Lees meer

Verwijder de termen "creditcards" en "debitcards" op uw betaalpagina

Door het invoeren van nieuwe regels vanuit Mastercard en Visa is het niet meer toegestaan om de termen "creditcards" of "debitcards" te gebruiken als betaalmogelijkheid op uw betaalpagina. Dit specifieke woord moet vervangen worden door de term "Cards". Daarnaast moeten de juiste (actuele) logo's van Mastercard en Visa worden gebruikt. Wij hebben dit in principe in al onze Plug-ins standaard verwerkt. Als u onze Buckaroo plug-ins gebruikt hoeft u dit dus niet zelf aan te passen.

Lees meer

Whitepaper: De ideale betaalstrategie

Meer inzicht in het betaalgedrag van je doelgroep? Lees er meer over in onze whitepaper.

Advies van onze experts

Buckaroo is een strategisch betaalpartner voor partijen in de e-commerce, retail, fashion en meer. Van gevestigde corporates tot nieuwe spelers. We bieden oplossingen voor elke stap in het betaalproces.

Maurice Morel - payment expert
Maurice Morel - payment expert

Neem contact op

Onze payment professionals zijn dagelijks bereikbaar voor al je betaalvragen. Hoe kunnen we je helpen?

Blijf op de hoogte van onze producten en de laatste betaaltrends!