Innovatie van uw betaalstrategie start hier

Buckaroo levert innovatieve betaaloplossingen voor duizenden organisaties die toe zijn aan de volgende stap in de ontwikkeling van haar betaalstrategie. 

 

  • Creëer een naadloze en gepersonaliseerde betaalervaring
  • Ervaar de flexibiliteit van slimme betaaloplossingen op één platform
  • Stel de ideale betaalmix samen met onze experts

Onze betaaloplossingen

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Nieuws & blog

Een steuntje in de rug voor ondernemers om hun zaak een extra boost te geven

Knaken, het bekende Nederlandse crypto platform, heeft vandaag de officiële uitrol van hun nieuwe betaalsysteem 'Settle' aangekondigd. Buckaroo, bekend om haar innovatieve aanpak als betaalplatform, is de eerste Payment Service Provider (PSP) in Nederland die dit systeem zal implementeren, waarmee een nieuwe norm voor cryptobetalingen wordt gezet. De lancering van het partnership tussen beide partijen werd officieel verricht tijdens de Webwinkel Vakdagen 2024.

Lees meer

Digital Wallets soepel gemakkelijk en veilig betalen

Digital wallets worden steeds populairder. Zo hebben gebruikers van smartphone vaak al hun Apple Wallet aan staan waar zij dagelijks betalingen mee doen. Maar wat zijn digital wallets en wat zijn de voordelen? Lees het in dit blog!

Lees meer

Meer dan alleen betalingen ontvangen met uw pinapparaat? Met Android kan het!

Op het gebied van pinapparaten wordt er steeds meer mogelijk dankzij nieuwe innovaties. Wellicht is het u opgevallen dat tussen de reguliere pinapparaten er inmiddels ook Android toestellen worden aangeboden. U kent Android ongetwijfeld als het besturingssysteem van Google dat wordt gebruikt voor o.a. mobiele telefoons en tablets. Maar wat kunt u met Android op een pinautomaat? We leggen de mogelijkheden voor u uit.

Lees meer

Whitepaper: De ideale betaalstrategie

Meer inzicht in het betaalgedrag van je doelgroep? Lees er meer over in onze whitepaper.

Advies van onze experts

Buckaroo is een strategisch betaalpartner voor partijen in de e-commerce, retail, fashion en meer. Van gevestigde corporates tot nieuwe spelers. We bieden oplossingen voor elke stap in het betaalproces.

Maurice Morel - payment expert
Maurice Morel - payment expert

Neem contact op

Onze payment professionals zijn dagelijks bereikbaar voor al je betaalvragen. Hoe kunnen we je helpen?

Blijf op de hoogte van onze producten en de laatste betaaltrends!