Innovatie van uw betaalstrategie start hier

Buckaroo levert innovatieve betaaloplossingen voor duizenden organisaties die toe zijn aan de volgende stap in de ontwikkeling van haar betaalstrategie. 

 

  • Creëer een naadloze en gepersonaliseerde betaalervaring
  • Ervaar de flexibiliteit van slimme betaaloplossingen op één platform
  • Stel de ideale betaalmix samen met onze experts

Onze betaaloplossingen

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Nieuws & blog

De toegevoegde waarde van crypto voor eCommerce

De populariteit van het handelen in cryptovaluta en het gebruik ervan als betaalmiddel groeit onder consumenten. Volgens CoinMarketCap bestonden er in september 2023 al meer dan 22.932 verschillende cryptovaluta. Dat duidt op een oprukkende markt met een grote verscheidenheid aan keuzes voor investeerders en kopers. Inmiddels groeit ook het aantal bedrijven dat de voordelen van cryptobetalingen inziet. Welke voordelen dit zijn, leest u hieronder.  

Lees meer

Uniek partnership ABN AMRO en Buckaroo verhoogt toegankelijkheid van innovatieve betaaldiensten voor winkeliers

ABN AMRO en Buckaroo gaan exclusief samenwerken op het gebied van betaaldiensten voor winkeliers. Winkeliers spelen een grote rol in de Nederlandse maatschappij waarvoor veilige, eenvoudige en vernieuwende betaaloplossingen cruciaal zijn. Door krachten te bundelen, bedienen ABN AMRO en Buckaroo deze klantgroep nog beter met zowel bankexpertise als innovatieve betaaloplossingen. Bovendien versterken beide partijen hiermee hun positie op het gebied van betaaldienstverlening.  

Lees meer

Volgende fase iDEAL 2.0 aangebroken

iDEAL is sinds 2005 een vertrouwde naam in de wereld van online betalingen. Met meer dan 1 miljard transacties per jaar en een indrukwekkend aandeel van 70% in alle online consumentbetalingen in Nederland, is iDEAL uitgegroeid tot de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Inmiddels is het betaalgedrag dusdanig veranderd dat het tijd is voor een upgrade: iDEAL 2.0.

Lees meer

Download het E-book

Op weg naar een optimale betaalstrategie.

Advies van onze experts

Buckaroo is een strategisch betaalpartner voor partijen in de e-commerce, retail, fashion en meer. Van gevestigde corporates tot nieuwe spelers. We bieden oplossingen voor elke stap in het betaalproces.

Maurice Morel - payment expert
Maurice Morel - payment expert

Neem contact op

Onze payment professionals zijn dagelijks bereikbaar voor al je betaalvragen. Hoe kunnen we je helpen?

Blijf op de hoogte van onze producten en de laatste betaaltrends!


Menu
Contact
Zoeken
Login